2017-06-18 09:54:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A friss levegő hiányzik a szervezetének

Napi horoszkóp június 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, szemben a Jupiterrel. Igyekezzen veszekedés, és rosszkedv nélkül végig vinni ezt a hétvégét. Ne szerezzen nagyobb gondokat magának, mint amennyi már most is van.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll, de a Vénusz a Bika jegyében ragyog. Ez a hétvége személyes kapcsolatairól szól majd, a szerelemről, együttlétről és a gyengédségről. Már a délelőtt is nagyon kellemesen fog telni. Kérheti nyugodtan az ágyba a kávéját!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Jót tenne Önnek, ha nem otthon töltené a szabad idejét. Kellemes, de nem túl látványos napra számíthat. A lustálkodást is megengedheti magának.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében jár, de ez nem zárja ki azt, hogy érdekes, szórakoztató találkozásai legyenek. Ha azt hiszi, hogy ma tud lazítani, sajnos tévedni fog. Csak az aktív időtöltésben lelhet nyugalomra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Kos jegyében jár. Lehet, hogy dolgoznia kellene, de ehhez most nem lesz kedve. Miért is kellene ezt tennie? Menjen, pihenjen a szabadban, bármit is tesz, jól fog esni. Ám ne essen túlzásokba.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében jár, de a Vénusz a Bika jegyében látható. Ön két lábbal áll most a földön, kitűnő formában van. Legjobban akkor fogja érezni magát, ha sportol valamit. Menjen túrázni, sétálni, kirándulni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, Önnel szemben, ne is várja, hogy teljesíteni tudja a kötelességeit. Inkább menjen kirándulni a családjával, egy gyalogtúrára, kerékpártúrára! A nap, a friss levegő, a lágy szellő nagyon hiányzik már a szervezetének.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Arra biztatja, hogy tegyen valamit izgalmasat! Például utazzon el, tegyen egy hosszú sétát az erdőben, esetleg elindulhatna egy gyalogtúrán. Este zárja egy finom vacsorával a napot és ezt a hetet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez jót fog tenni Önnek, akkor is, ha úgy érzi, ön körül mindenki túlságosan merev, rugalmatlan. A nap kellemesen telik, bár nem történik semmilyen különös esemény. Ma próbáljon ki valami egészen különleges receptet, táplálkozzon egészségesen. Ne vitatkozzon, tudja: „okos enged…”

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, és Ön még mindig csak a munkára tud gondolni. Mi lenne, ha felosztaná az idejét, két óra munka, négy óra pihenés. A délutánt mindenképpen hagyja szabadon a programok számára.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében áll. Jó alkalom ez arra, hogy befejezzen olyan dolgokat, amelyek már régen várnak erre, például az iratok rendezése. Délután sok mozgásra és friss levegőre van szüksége.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Legyen sokat a szabadban, és a családtagjaira is szánjon elég időt. Főként az idősebb rokonok tanácsaira érdemes hallgatnia.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: