2018. szeptember. 25., kedd
Névnap:
2017-11-10 07:23:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A fellépése erőt sugároz

Napi horoszkóp november 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ön rendszerint megállás nélkül nyüzsög, és nem tud sokáig egy helyben maradni, most azonban az átlagosnál sokkal több alvásra lenne szüksége. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a szervezete megkapja azt a pihenést, ami jár neki.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyében jár, a Nap és a Jupiter pedig a Skorpió jegyéből segítik önt. Tulajdonképpen szerencsés a mai nap, de ez önnek fel sem tűnik, mert nem talál megoldást a családi problémákra. Önnek is be kell látnia, hogy tovább már nem hitegetheti a kedvesét.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Régóta nem volt már ilyen zavaros az élete, mint most. Próbáljon meg minél több nyugalmat erőltetni magára. Sétáljon nagyokat, és próbálja meg elintézni a hivatalos ügyeket.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ha meg szeretné tartani a jelenlegi pozícióját, akkor ahhoz lépést kell tartania a korral, fel kell frissítenie a tudását. Egy tanulmányút vagy egy külföldi kiküldetés remek lehetőség erre.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A párja igyekszik eltitkolni, hogy mekkora gondokkal küzd, ám önt nem lehet becsapni. Most nem az a fontos, hogy a kedvese miért titkolta el a dolgokat, koncentráljon inkább a megoldásra. Nyugodtan forduljanak segítségért egy szakemberhez.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Ami tegnap elérhetetlen messzeségben volt és annyira távolinak tűnt, ma szinte karnyújtásnyira van, és az öné lehet. Figyelem! A szerencse illékony, amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan elszáll!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
.A fellépése erőt sugároz, a munkáját sikerül gyorsan és hibátlanul elvégezni, és alig várja az újabb kihívásokat. Kitűnő passzban van!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Úgy érzi, sokkal jobb lenne, ha ágyban maradhatna, mert semmihez sincs kedve. Sajnos most nem választhatja ezt a kényelmes megoldást, csak abban reménykedhet, hogy gyorsan elmúlik ez a nap...
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
A Hold az Ikrek jegyében áll. Új lehetőségek nyílnak ön előtt a hivatásában. Most egy merész és kockázatosnak tűnő lépésre is elszánhatja magát. Addig üsse azt a bizonyos vasat, amíg forró: most kihasználhatja, hogy úgy hajlik, ahogy ön szeretné, vagyis ön szabhatja a feltételeket.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most sokat tehet félre, legyen hát takarékos, és gondoljon az előttünk álló ünnepekre is. Próbálja meg megőrizni azt a lelki békét és harmóniát, amitől mostanában kiegyensúlyozottabbnak érzi magát.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18. 
Most sokat tehet félre, legyen hát takarékos, és gondoljon az előttünk álló ünnepekre is. Próbálja meg megőrizni azt a lelki békét és harmóniát, amitől mostanában kiegyensúlyozottabbnak érzi magát.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Vannak olyan napok, amikor semmi sem sikerül, és ez most egy ilyen napnak látszik. Vizsgálja meg, hogy elkövetett-e valamilyen hibát, vagy önön kívülálló dolgok hátráltatják. Egy kis sport segíteni fog levezetni a frusztrációt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: