2012-08-11 08:01:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - szép nap köszönt ma Önre

Napi horoszkóp augusztus 11-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szép nap, szép hétvége köszönt ma a Kos jegyűekre. A kereskedelemben érdekeltek nagyobb haszonra is szert tehetnek, de a szabadidejüket töltőknek sem lehet okuk a panaszra. Vidám, élményekkel teli napra számíthatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Vésse az eszébe: nem mind arany, ami fénylik. Ami jó üzletnek, jó vételnek látszik, esetleg silány, kétes értékű terméket rejt magában. A legjobb, ha mára nem tervez nagyobb kiadást. Így megúszhatja egy romlott túrórudival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Boldog, és szinte ki sem lát a rózsaszín ködökből, amikbe beburkolta a lelkét. Azért bizonyos dolgokban nem árt óvatosnak lennie. Élvezze a helyzete adta örömöket, de tegyen meg minden óvintézkedést, hogy a bánatokat elkerülje!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A mai nap sok kellemes élményt tartogat önnek. Már a reggelt örömben kezdi, hiszen itt a hétvége, végre élvezheti az ünnepnapokat. A szerencsésebbek ráadásul a jól megérdemelt szabadságot is mostanra időzítették. Utazzon el!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen indul a napja: talán a tegnap estét töltötte könnyelmű szórakozással, és ez okoz most konkrét főfájásokat. Ha így van, a bőséges folyadékfogyasztással sokat javíthat az állapotán. A vizek kívülről is üdítőleg hatnak.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Baráti látogatásokkal, vendégeskedéssel telik a mai nap. Nem kell nagy felhajtásra készülnie, inkább a jó hangulat és a közös élmények lesznek soron, mintsem a kulináris élvezetek. Az együtt töltött idő sok örömet tartogat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön folytonosan a kötelezettségek rabja, ám most ideje lenne egy kis szabadságot adnia magának. Nem kell örökké a határidők miatt rettegnie, a házimunka meg pláne ráér. Most nyár van, élvezze a napot és a szabadidőt!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Egy váratlan vendég érkezése felboríthatja a nyugalmát. Ne idegeskedjen, ha rossz emlékek fűzik is az illetőhöz, ma kellemesen csalódhat benne. Talán épp azért jött, hogy a régi bántásokért bocsánatot kérjen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A nap kellemesen indul, de a vége felé megsűrűsödnek a fellegek lelke egén. Lehetőleg ne provokálja a kedvesét! Ha mégis kitör a vihar, még akkor is van mód, hogy jóra fordítsa. Legyen kész a kompromisszumokra!

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Nagyon szeretne úrrá lenni a helyzeten, de ehhez először önnek kell megmutatnia a változásra való hajlandóságát. Különösen a társat, a családot, otthont érintő kérdésekben. A hétvége jó alkalmat szolgáltat arra, hogy így legyen.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne feledkezzen meg a kedveséről! Jól teszi, ha valamilyen apró figyelmességgel, ajándékkal kedveskedi, neki. Ha más nem, szakítson le egy útjába eső mezei virágot, és azt adja neki. Mikor is vitt utoljára virágot a társának?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Mások elől eltitkolhatja, de önmagának be kellene végre vallania az érzéseit. Önmagával szemben nyugodtan lehet őszinte. Nem kell mások elvárásainak megfelelnie, csak a tükörbe nézni. Ha ebből indul ki, esélye van jó döntést hozni.

 

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: