2020-01-02 05:44:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - ma nem riad meg semmilyen új feladattól

Napi horoszkóp január 2-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Kos jegyébe belépett a Hold, önt majd szétfeszíti az energia. Nem fél a kihívásoktól, ma nem riad meg semmilyen új feladattól, a sok henyélés után kifejeztetetten jól jött már ez a kis energiát adó konstelláció.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold és a Jupiter közötti kvadrát most ön némi túlzásra biztatja ez étkezések területén. A szervezetének viszont épp egy kis diéta tenne jót!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Jupiter még mindig együtt mozog az ön nyolcadik sorsterületén, az idén ön az első, aki máris az új üzleti lehetőségeken gondolkozik. Gyorsan le is csap egyre!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold kvadrátba kerül a Merkúrral és a Jupiterrel, kisebb nézeteltérések várhatóak a családon belül. Néhány bosszantó körülmény kihozza a sodrából, de délutánra már lecsillapodnak a kedélyek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma egy Nap-Hold kvadrát is kialakul az égen. Ez önnek jelent egy kis belső egyensúlyhiányt, feszültségeket vagy olyan érzéseket okozhat, amiből azt érzi, hogy az élet most nem támogatja önt. Döntéseket, ha lehet, ne hozzon, mert kissé elfogult lehet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ötödik sorsterületen együttálló Merkúr-Jupiter egy gyönyörű konstelláció, olyan magasröptű beszélgetésekben lehet része, amelyekre már régen vágyakozott. Örül, hogy partnerében ennyi lelki finomságot képes felfedezni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma könnyen együttműködik másokkal, és amit csinál, az harmóniában van azzal, amit érez. Ennek az egyértelműségnek előnyei vannak, könnyebben hoz döntéseket, határozottabban cselekszik. Ön őszintébben fejezi ki magát, és ennek eredményeit jól fogadják.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold fényszöge önre is jó hatással van, mert egyszerre érvényesül cselekvésében és érzelmeiben a határozottság ereje. Ha kockázatot vállal ma, egyértelműen nyerni fog!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön nagyon optimista és kedveli az utazásokat, könnyen lehet, hogy rá is tudja beszélni barátait egy nagy kirándulásra, vagy egy kisebb országjárást csapnak, az is lehet, ma haza sem jönnek. Ön kalandozó szellem és a Kos jegyében járó Hold ezt előhívja önből.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma ön beleveti magát a feladataiba, és a többiek zokon vehetik, hogy máris ilyen tempót diktál. Pedig ön nem szereti vesztegetni az idejét, és ezt ma sem hagyja a munkatársaknak. Azért legyen egy kicsit megértőbb!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön ma kiszámíthatatlan kedvében van, és kényes döntés előtt áll. Rengeteg intelligens barátja van, legjobb lenne, ha egyikükkel találkozna, és átbeszélnék a dolgot. Persze önt nehéz eltéríteni a szándékaitól, de talán egy igaz baráttól elfogad néhány tanácsot.


Halak: II. 19. - III. 20.

Önben ma feltámad a mások iránti jó cselekedetek vágya. Boldoggá tesz valakit, aki igazán rászorul, pénzzel vagy okos tanáccsal segít valakinek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: