2019-05-23 04:58:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - kész a harcra, ha meg kell védenie szeretteit, vagy otthonát

Napi horoszkóp május 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ön ma olyan, mint egy házőrző kutya, éber és kész a harcra, ha meg kell védenie szeretteit, vagy otthonát. Szívesen tartózkodik otthon, a családja körében, és örömmel végzi a kerti munkálatokat, ez a Mars helyzetének köszönhető.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma ön kifejezetten jól bánik a szavakkal, képes erőteljesen kifejezni magát, és mindenkivel tudatja, hol húzódik meg a határ… Van bátorsága színt vallani még akkor is, ha fennáll a veszély, hogy lejáratja magát.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön ma meglehetősen önkényesen bánik a pénzzel. Értelmetlen pénzügyi kockázatokba ugrik bele, inkább rivalizál, minthogy összefogna a társaival és a közös kasszát bővítenék, szélsőséges kiadásokba veri bele magát.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön ma nem tétovázik, hanem rögtön a tárgyra tér, kissé konfliktuskereső a magatartása, ez a Mars első sorsterületén való áthaladása miatt van. Ezeket a rettenthetetlen energiákat a céljai elérésére használhatná inkább, hiszen ma bármit elérhet.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma erős szellemi törekvései vannak, mindenképpen szeretne segíteni a bajba jutottakon. Minden követ megmozgat, még az is lehet, hogy egy alapítvány létrehozásán munkálkodik, ha nincs ekkora hatóköre, akkor csak egyszerűen adakozik a rászorultaknak.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma erőteljesen kiáll a barátaiért, tűzön-vízen keresztülmegy értük. Szükség is van most az ön szolidáris magatartására, mert valaki tényleg bajba került az ismerősei közül.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mars az ön karrier sorsterülete felett tranzitál, teljes harci fegyverzetben kiáll a versenytársaival szemben, erős becsvágy hajtja, hogy az élre jusson. Átlag feletti erővel és elszántsággal dolgozik, sok dicsőségben lehet része.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Önben ma rengeteg kurázsi van, bátran képviseli meggyőződéseit, emelkedett ideálokért küzd. Minden energiáját beveti, hogy világnézeti kérdésekben ön kerekedjen felül a társaságában, és ha valaki nem úgy gondolkodik, mint ön, azt kíméletlen cinizmussal bünteti.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars ma a nyolcadik sorsterületét látogatja meg, ez felruházza önt vasakarattal, nem ismeri a félelmet. Remekül hasznosíthatja ezt az energiát a karrierjében!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma úgy érzi, hogy szüksége van a másokkal való együttműködésre. Hajlamos lehet ma partnerét előtérbe helyezni, akár saját rovására is, sok lendületet és temperamentumot visz bele kapcsolataiba, ami lehet szerelmi, vagy üzlettársi is.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ön kedveli a kihívásokat és szeret fellépni másokkal szemben, csakhogy bebizonyosodjon, hogy ön a legjobb, a legerősebb vagy a legkeresettebb. Becsvágyó és karakán, ma sem tagadja meg lázadó természetét!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma ön tele van életkedvvel, vitalitással, nagyon szenvedélyes és hódításra vágyik. Ezt a Mars ötödik sorsterületén való áthaladásának köszönheti, ami biztosítja az aktív és boldog szerelmi életet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: