2012-10-03 05:42:31• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Kos - boldogság érézése kísér el egész nap

Napi horoszkóp október 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jupiter befolyását ma még erősebben érzed: a boldogság és megelégedettség érzése kísér el egész nap. Ehhez nem kell a lottón se nyerned, elég, ha intenzíven felfogod és megéled, ami mindennapjaidhoz tartozik. Annyi minden van, aminek örülhetsz. Természeted megkönnyíti, hogy pontosan ezeket a szép dolgokat felfedezzed.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma nagyon izgatott vagy. Ez egy belső izgalom, és igen kellemes. Elárulhatom, mitől van: ma Vénusz kopog az ajtódon, belép a Szűz jegyébe, ahonnan könnyen megközelít téged. Ezt először csak tudatalattid regisztrálja, és jelenti, hogy valami szép és kellemes közeledik feléd. Este azután ez a Vénusz Neptunusszal találkozik. Ez álmodozóvá tesz, de könnyelművé is tehet. Vigyázz, hogy ennek a kapcsolatnak csak a kellemes oldalát élvezzed.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma is a Bika jegyében marad, és a gyakorlatban segít mindennapi teendőid elvégzésében. Sajnálattal kell viszont tudomásul venned, hogy Vénusz számodra olyan kedvező pozícióját elhagyja, és a Szűz jegyébe lép be. A szerelem már nem sugárzik annyira. Kár! Az életben azonban mindig váltják egymást a szép és kevésbé szép időszakok.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma Vénusz vált jegyet, ami bizonyos könnyedséget és optimizmust hoz magával. Engedd, hogy téged is megfogjon, ha a többiek lazábban veszik a dolgokat. Délután Neptunusz ismét nagyon erős lesz, ami gyorsan könnyelműségre tud csábítani. Kérlek, vigyázzál!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma is a Bika jegyében marad. Ez ugyanolyan hatással lesz, mint tegnap volt, de valami más válik egyre észrevehetőbbé, mégpedig Jupiter megállása a pályáján. Ez a bolygó az Ikrek jegyében áll, tehát kellemes szextil fényszögben van a te jegyeddel. Most éppen megfordul, és egy ideig visszafelé fog haladni. A fordulat egy álló helyzettel van összekötve, ami mától péntekig tart. Ez a helyzet különleges: most kapcsolatra léphetsz Jupiterrel. Figyelj gondolataidra és megérzéseidre, valamint a ma éjszakai álmaidra. Ezenkívül Vénusz ma elhagyja a te jegyedet, ami szomorúsággal tölthet el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napot pirossal jelölheted meg a naptáradban. Ma lép be Vénusz a te jegyedbe, üdvözöld örömmel! Hidd el, a csillagok nem csupán absztrakt mechanikus testek, hanem élő testek. Nevezheted őket kozmikus kísérőnek, angyalnak, vagy jó szellemnek, mindegy. Mindenesetre fontos kapcsolatba lépned velük. Ha ma Vénuszt illő módon köszöntöd, akkor ő a következő hetekben több örömöt, szerelmet ajándékoz neked.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Talán érzel kis fájdalmat a szíved táján, ha hallod, hogy ma Vénusz elhagy téged. Az utolsó három héten a barátságos Oroszlán jegyében tartózkodott, mától a Szűz jegyében helyezi magát kényelembe. Ez nem feltétlenül felel meg elképzeléseidnek és kívánságaidnak.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Mára erősen kívánom neked, hogy sok idővel rendelkezzél – saját számodra. A csillagok nagyon illenek ehhez: Vénusz ma belép a Szűz jegyébe, ami csodálatos helyzet a számodra. A szerelem különleges szerephez jut az életedben.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Csodálatos, hogy Vénusz ma belép a Szűz jegyébe. Ez megerősíti a föld elemet, és nyugalmat rendel el. Még azt is hiszem, hogy Vénusz ma gondolkodásra ösztönöz: valóban kedvesek vagyunk anyánkhoz, a Földhöz? Jól bánunk vele?

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A mai napon 9.45 és 13.48 között egy Holdszünet ellen küzdesz: nehezen kezdesz, nincs jó terved, és nem tudod, mihez fogj először. Legjobb, ha nem csinálsz semmit! Délelőtt egyszerűen semmi sem nagyon sikerül. Csak a nap második felére jössz lendületbe. Ez attól van, hogy a Hold már az Ikrek jegyében áll.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold ma is a Bika jegyében marad, tehát ugyanabban a pozícióban, mint tegnap volt. Valami más azonban megváltozik, mégpedig nem a javadra: Vénusz, a szerelem bolygója, aki az utolsó három hétben a te jegyeddel pontosan szemben állt, elvonul, és belép a Szűz jegyébe. Bármit is éltél meg ezzel a Vénusszal, az biztos, hogy életedet megkönnyítette. Búcsúzz tőle szeretettel és tisztelettel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap csodálatos ajándékot hoz a számodra: 9 órakor Vénusz belép partnerházadba. Ettől az órától három héten át csodálatos lehetőségeid vannak a szerelemben. Ez odáig is mehet, hogy új partneri kapcsolatba kezdhetsz. Fennálló kapcsolatod is felfrissülhet. Ezenkívül Vénusz elvarázsolja az élethez való hozzáállásodat: mindent barátságosabbnak, színesebbnek, kellemesebbnek és szebbnek fogsz találni. A csütörtökre virradó éjjel Neptunusz nagyon erős lesz. Lehet, hogy álmaidban üzenetet kapsz tőle.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: