2012-08-26 10:39:16• hírek • MTI

Napi horoszkóp: Kos - a gondok elkerülik

Napi horoszkóp augusztus 26-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A gondok elkerülik, kellemesen folytatódik a hétvégéje. Persze, azért nem árt, ha a szükséges óvintézkedéseket ehhez megteszi. Kapcsoljon ki telefont, tévét, számítógépet. Most másféle információra van szüksége. A növények illatára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Munkahelyi előmenetelre számít, és ezért túlórázással tölti az idejét. Pedig ahhoz, hogy észrevegyék, megbecsüljék, nem elég, ha csendben teszi a dolgát. Bújjon ki a háttérből, keresse a kapcsolatokat! Hívja meg főnökét egy grillpartira!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szépen haladhat a munkájával, ha képes szisztematikusan megtervezni, és a saját terveit be is tudja tartani. Ha nem így jár el, akkor senkit nem hibáztathat a kudarcokért. Most ön mellett áll a szerencse, használja ki!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Meg kell tanulnia végre nemet mondani. Ha soha nem ellenkezik, akkor mindenki a fejére nő. Akár a saját gyereke is. És akkor csak önön múlik, hogy kedves angyalkából irdatlan gézengúzt nevel. Vegyen erőt magán és másokon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha utazni készül, ne feledkezzen meg a biztonságról. Még nem késő biztosítást kötnie, vagy gyerekülést beszereznie a csemetéjének. A gondoskodás egész úton fokozott figyelmet követel meg öntől. Mások is hibázhatnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valaki ma megbánthatja. Ne nehezteljen rá túlságosan, nem volt szándékos a bántás. Talán ön lett túlságosan is érzékeny az utóbbi időben. De ha mérlegre teszi azt, amit az illetőnek köszönhet, akkor egészen biztosan megbocsát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy dolgozik, mint egy robot: csoda, hogy még nem ment az agyára a munka. Ha némi kikapcsolódásra vágyik, akkor többet kellene tartózkodnia természetes környezetben. A virágok, a táj, az állatok, eszébe juttatják, ki is ön valójában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön igazán hűséges alkat. A többieknél jobban érzi ugyanis, hogy a kettő valóban örökké eggyé forr egy kapcsolatban. A láthatatlan szálak sokáig megmaradnak, összefűznek. Ki tudja, talán örökké. A kissé érdes felszín csak védekezés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon sportos életet él, és mindezt összekapcsolja egy szinte vallásos természetimádattal. Ez az ön személyes titka arra, hogy friss és fiatalos maradjon. Na és az örökös kíváncsiság, amivel a világ, az élet dolgai felé fordul.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Eljött végre az ön ideje. Minden készen lehet egy új, tiszta kezdethez. Lehet, hogy ehhez a lakóhelyét is el kell hagynia. Legalább is ideiglenesen. Ne feledje, most a talpon maradás a fő, ne ragaszkodjon elavult hitekhez!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az élet ismét összekovácsolhatja azzal, akiről egyszer már-már lemondott. A titokzatos, mély kapcsolat, mely összefűzi önöket túl van ráción és pláne elhatározáson. Sorsnak nevezték ezt a régiek. Hisz ön a sorsban?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha teheti, kerülje a közlekedési eszközöket. Olyasmin is felpaprikázódik, melyet máskor egy könnyed legyintéssel elintézett. A kedvese ma jóval higgadtabb, még, ha esetleg gyakorlatlanabb is. Délutánra csak lazítást tervezzen!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: