2016-03-13 10:03:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Menjenek kirándulni

Napi horoszkóp március 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma este átlép az Ikrek jegyébe, de addig a Bika jegyében marad. Ez egy laza vidám napnak ígérkezik. Ezernyi ötlet jut majd az eszébe. Hívja fel barátait, és menjenek kirándulni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold estig marad a Bika jegyében, de a Merkúr a Halak jegyében áll. Állandóan szól a telefon, nem hagyják Önt nyugodtan. Mindenki Önnel szeretne találkozni, Ön viszont pihenni vágyik. Lehetőleg finoman, de határozottan adja tudtára ezt a többieknek. Senki sem fog megharagudni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold este már az Ön jegyében lesz. A Mars már a Nyilas jegyében látható. Rengeteg mindent tervez erre a napra, ám ezeket csak akkor tudja megvalósítani, ha a telefonját és a számítógépét is kikapcsolja!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében marad estig, akkor átlép az Ikrek jegyébe. Eléggé határozatlanná teszi Önt. Ne hagyja magát rábeszélni olyan dolgokra, amiket nem akar.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold estig a Bika jegyében van, majd átlép az Ikrek jegyébe. Szervezzen egy közös kirándulást a barátaival. Ma minden szórakoztatni fogja, ami összefügg a mozgással vagy a sporttal.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében marad, de este már az Ikrek jegyébe lép. Töltse vidáman ezt a napot, keljen korán, és keressen izgalmakat. Ha bárki meghívja Önt valahova, fogadja el. Legyen a mai nap a mozgásé!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold vasárnap a Bika jegyében áll, de este már tovább lép az Ikrek jegyébe. Ez jót fog tenni Önnek. A szerelmi életében sem lesz semmi hiba. Egy baráti találkozón különösen jól fogja magát érezni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében marad estig. Nincs kedve most megmozdulni sem, nem is kell, pihenje ki magát, akár ebédig is ágyban maradhat. Estére szedje össze magát, és beszélgessenek egy jót a barátaival.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében marad estig, majd átlép az Ikrek jegyébe. Egyik legszebb vasárnapjának ígérkezik ez a nap. Tele lesz energiával, és sokat szórakozhat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll, és este átlép az Ikrek jegyébe. Ez egy kis nyugtalanságot okozhat Önnek. A Nap a Halak jegyében áll, kellemetlen kapcsolatban a Szaturnusszal. Most legyen sokkal figyelmesebb a környezetével, kerülje el az összeütközéseket.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold este már az Ikrek jegyében fog állni. Ez felvidítja, nyitottá, és élénkké teszi Önt. Ma sok változatosságra számíthat az életében, és érdekes programokban vehet részt. Ne kényszerítse magát semmire. Hívja fel a barátait, és találkozzon velük.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll, ma estig. A Mars már a Nyilas jegyében van, de kellemetlen fényszögben áll az Ön jegyével. Nem ígérkezik a legvidámabbnak ez a nap. Jó hogy vasárnap van, és nem kell dolgoznia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: