2014-08-03 10:07:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Zseniális gondolata támadhat

Napi horoszkóp augusztus 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Zseniális gondolata támadhat a mai napon. Ma még a tetterőnek sincs híján, azonban valami mégis megakadályozza, hogy belevágjon. Pedig nem jó késlekednie. Holnapra másnak is eszébe juthat, ami ma önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Akármennyire felbosszantotta is önt a múltban egy családtagja, azért nem kell örök haragot tartania vele szemben. Ha már jól kipörölte magát, akkor fordítson a dolgon: engedje, hogy az illető jóvá tegye, amit elrontott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem tudja, hogyan is lophatná be magát egy bizonyos személy szívébe. Pedig pofon egyszerű a módszer. Semmi köntörfalazás nem segít, csak az, ha végre megnyitja a maga szívét is előtte. Fedje fel a lelkét előtte!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A gyerekek mindig is elbűvölik a Rákokat, lévén ön tipikus anyai jegy. Ma különösen élvezheti a kicsinyek társaságát. Nemcsak gondoskodhat róluk, de taníthatja is őket valamire. Minél kisebbek, annál kezesebbek a tanulásban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Attól tart, hogy még nincs rá kellően felkészülve, hogy meghívja szíve választottját magához. Nem baj, ha nem minden tökéletes az ön otthonában, higgye el, ez neki a legkevésbé sem fontos. Ha már együtt élnek, akkor viszont igen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A barátai talán úgy vélik, hogy ön meggondolatlanul társult valakivel, akár szerelmi kapcsolatról, akár üzletiről legyen szó. Elég azonban, ha ön biztos a dolgában. Mert más értékeket is figyelembe vesz, mint azok, akik csak távolról figyelnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szerencse ma az ön oldalán áll, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra sarkallja. Különösen a pénzügyekben kell mértéktartónak mutatkoznia, akár eladni, akár venni szeretne valamit. Nehogy később megbánja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagyon sokat dolgozott az elmúlt héten, és még az otthonában is csak tevékenykedne. Ha véletlenül leesik a lábáról, vagy a létráról, vagy csak kibicsaklik a bokája, akkor az annak a jele, hogy ideje lenne végre pihennie egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ugye ön is kipihenten, jó kedvvel szeretné kezdeni az elkövetkező hetet? Akkor a mai napon tilos komoly dolgokkal foglalkoznia. A pihenésre legjobb most a vidéki, lassú élet: keressen fel egy vízpartot, olvasson, pecázzon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem kell mindenképpen ma meghoznia egy döntést, bármennyire sürgeti is önt valaki. Főleg ne engedje, hogy érzelmi zsarolással csikarják ki önből azt, amit egyáltalán nincs kedve megtenni. Akkor inkább válasszon mást!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma sok jó barátra tehet szert. Ne üljön egész nap a szobájában, sportoljon, menjen fesztiválokra, érezze jól magát. Keresse a fiatalok társaságát. Élen járó lehet közöttük. Ne politizáljon! Legyen szabad!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A csillagai ma azt üzenik önnek, hogy a nehézségeket azért kapja, hogy leküzdje őket, nem pedig azért, hogy hátat fordítson nekik. Legyen szó munkáról, családról, pénzügyi, vagy társkapcsolati gondokról. Legyen erős!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: