2012-09-11 23:51:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Zaklatott lehet a mai napja

Napi horoszkóp szeptember 12-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Zaklatott lehet a mai napja. Ez azonban nem biztos, hogy egyben baj forrása is. Az igaz, hogy nagyon elkezd forrongani, pezsegni az élet ön körül, de, ha jó humorral, és kedvvel áll hozzá, akkor ez csupa jót jelent. Szeresse, ami körülveszi!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kicsit lazábban veheti végre a napot: a teendőit is kicsit hanyagolhatja. A rutinja ma sok mindenen átsegíti. Ráadásul a főnökei felé is jobb arcot kell mutatnia. Egy előléptetés lehetőségét nem szalaszthatja el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Keveset törődik a szerelemmel. Annyi baj, bánat érte az utóbbi időben, hogy nem is mer ezzel a témával foglalkozni. Pedig a teste, a lelke követeli a részét. És még valaki más is az ön környezetében. Vegye már észre!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Több türelemmel kell lennie a családjával szemben! Az akaratossággal nem sokat ér el. Ha csak feleennyi energiát fordítana a kedvességre, azzal kétszer annyira menne. És még a kedvük is jobb lenne. Szárnyaljanak, énekeljenek együtt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hajlamos arra, hogy a vágyait összekeverje a valósággal. Van persze, amit realizálni is tud, de amilyen légvárakat épített magának, az már az összedőléssel fenyegeti az életét. Lásson reálisan: a valóság is szép tud lenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kissé nagy lábon kezdett el élni az utóbbi időben. Pedig jobban tenné, ha még visszafogná a költekezését. Az élete most szebb, és jobbak az anyagi lehetőségei is, de igazán volna mire gyűjtögetnie. Ezzel fájó hiteleket kerülhet el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem véletlenül érzi azt, hogy túl sokat követelnek öntől: ez valóban kezd minden mértéket meghaladni, amit magára vállal. Válogassa meg a lehetőségeket, nem mindennel kell élnie. Van olyan, ami bizonytalanabbnak tűnik, de érdekesebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valamivel megint sikerül kiborítania magát. De csak akkor, ha belemegy az ostoba játszmába, és hagyja, hogy magával sodorják az események. Ami, mint egy örvény, valami hihetetlen mélységbe vonja. Lássa kissé felülről magát. Az segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma találkozhat valakivel, aki egykor nagyon sokat jelentett önnek. Biztos, hogy még mindig ugyanazt jelenti? Lehet, hogy több, lehet, hogy kevesebb illúzióval látja ma az illetőt. A jelenlegi helyzetéről azonban ne feledkezzen el!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy jövőbeni cél csupán, ami tartja ma önben a lelket. Ha érzi, hogy napjai kiüresedtek, és az élete értelmetlenné vált, akkor ne várjon a holnapra. Már ma tegyen lépéseket a céljai megvalósítására! Ne hagyja, hogy elmúljon a jövő!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szép napra számíthat. A természet hívását érzi megint az ereiben. Az ősz különös erőkkel gazdagítja. Kedve támadhat valamilyen művészi tevékenységet is folytatni: ne habozzon, vegye kölcsön a gyerek festékkészletét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A kedvesével szemben túlságosan maximalista. Szinte már lehetetlen teljesíteni azokat az elvárásokat, melyeket ön támaszt felé. Pedig nagyon meg akar felelni, de a túlzásaival csak elbizonytalanítja, és magát is alulmúlja.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: