2020-07-01 07:56:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Váratlan események zavarják meg a tervei kivitelezését

Napi horoszkóp július 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Váratlan események zavarják meg a tervei kivitelezését, emiatt az ön elképzelései is percről percre változnak. Próbáljon megnyugodni, és rendet tenni a gondolatai közt! A kapkodás nem vezet jóra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ön ma mindent megtesz azért, hogy anyagi biztonságát növelje, és erre minden esélye meg is lesz. Valaki beléphet az életébe, aki bizonytalanná teszi eddigi meggyőződéseit és nézeteit illetően.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Némi pénzügyi hátráltatás várható, de ön nem engedi kezéből az irányítást, és csavaros észjárásával megoldja, hogy időben kifizessék! Ebben a Skorpió-hold is a segítségére lesz, így talán még egy kis plusz pénzhez is juthat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Aludja ki magát, és induljon kényelmesen ez a nap, mert ma fontos döntéseket kell meghoznia, vagy a karrierjével kapcsolatosan, vagy a magánéletében. Legyen a keze ügyében naptár, mert elképzelhető, hogy egy fontos ügyben kell kitűzni a dátumot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Talpraesetten reagál egy váratlan magánéletbeli helyzetben, és akkor is sikeres lesz, ha nagy nyilvánosság előtt kell szerepelnie. Közlekedés és sportolás közben azonban legyen nagyon körültekintő!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem kell mindenből lelkiismereti kérdést csinálni, ne tegye tönkre ezt a szép napot a felesleges aggodalmaskodással. Minden munkahelyen vannak pletykák, de ezzel nem szabad törődnie. Ön jó úton halad, bármilyen gond is merüljön fel, jól fogja venni az akadályokat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Váratlan pénzösszeg üti ma a markát, olyan, amiről már nem is gondolta, hogy megkaphatja. A segítség magas pozíciót betöltő embertől érkezik a bolygók jelzése szerint. Ne felejtsen el köszönetet mondani!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold, a Jupiter és a Plútó fényszöge miatt sikeres időszak köszönthet önre, akár hatalmi pozícióba is emelkedhet. Nagy erőket tud most mozgósítani, és az érzelmi kérdésekben is rendet tesz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A bolygók sok energiát adnak ma önnek, és segítik, ha kihívásokkal találja magát szemben. Arra viszont vigyázzon, hogy a kevésbé előnyös tulajdonságait is felerősítik. Könnyen haragra gerjed, és ilyenkor nem biztos, hogy sikerül fékeznie magát...


Bak: XII. 22. - I. 19.

Igazán szenvedélyes lesz a mai napon. Igyekezzen féken tartani féltékenységi rohamait. Most inkább adjon kitérő választ ahelyett, hogy szakítana. Kerülje a szerencsejátékokat!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy kollégája sehogy sem akarja megérteni az álláspontját, önnek pedig sem türelme, sem kedve nem lesz ahhoz, hogy meggyőzze őt, inkább magában morgolódik. Koncentráljon az esti találkozóra, ez döntő jelentőségű lehet a jövője szempontjából.


Halak: II. 19. - III. 20.

A most születő elképzelései nem vezetnek eredményre. Ne most kezdeményezzen változtatásokat a munkahelyén sem, és a fontos kérdések eldöntését is halassza máskorra. A legjobb, ha ma kerüli a konfliktusokat is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: