2019-08-02 04:57:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Valakit ki kell ütnie a nyeregből

Napi horoszkóp augusztus 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Önt ma a Mars az ötödik sorsterületén arra biztatja, menjen barátaival szórakozni, játszani. Legszebb játék a szerelem, ezt most megtapasztalhatja! Semmi sem esik jobban önnek, mint, ha a szerelméért meg kell küzdeni, és valakit le kell győzni, valakit ki kell ütnie a nyeregből. Partnere így még értékesebb lesz az ön szemében.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó planétáját, a Vénuszt ma az Uránusz kellemetlenül fényszögeli, váratlan erők vagy események kihívást jelenthetnek a szerelmi kapcsolatok stabilizálására. A szabadság és az izgalom próbára teheti a türelmét. Ha ön unatkozik párja mellett, akkor ma pillanatok alatt faképnél hagyhatja partnerét.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr, az ön uralkodó planétája a második sorsterületén halad át, ön most praktikusabb és racionálisabb a pénzügyek megközelítésében. A pénzügyi nyeresége a kommunikáció révén jöhet létre.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr az ön első sorsterületén vonul át, a mai napon testvéreivel, barátaival, szomszédaival való kapcsolata kiemelkedő lesz. Ön most hajlamos sokat beszélni önmagáról és a múltjáról. Viselkedése fiatalosabb, könnyed, ön lesz a társaság központja.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma négy Oroszlán-planétával az első sorsterületen ön igazán nagylelkű, büszke és magabiztos. Lelkes állapotban van, nagyszerű céljai vannak, szexuális energiától túlfűtött és szívesen flörtöl.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma kidomborodik az a képessége, hogy szokatlan és találékony ötletekkel álljon elő. Gondolatai megosztása másokkal most különösen fontos.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz most egy kvadrátot alkot, ha ön most egyedülálló, akkor szokatlan embereket vonzhat be az életébe, de a hosszú távú reményei még nem teljesülnek. A változásra való hajlandóság most önben is igen magas, a meglévő kapcsolatait is felboríthatja, ki nem állja a megszokott helyzeteket. Pénzügyi tartalékai ma kimerülhetnek.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön hetedik sorsterületén átvonuló Uránusz kvadrátot alkot a Vénusszal, jelenlegi párkapcsolatára mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy biztos lábakon áll. Valószínűleg kapcsolata kissé ellaposodott, és nem tud a hagyományos módon működni, megmenthető lenne, ha nagyobb szabadságot adnának egymásnak.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon ön különösen lelkesebb a szokásosnál, most annyira ki van éhezve a kalandra. Tulajdonképpen szellemi kalanddal is beéri, bővíteni szeretné tudását, ismereteit, akár valamilyen magasabb tanulmányokra is beiratkozhat külföldön, a lényeg az ismeretlen!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön nyolcadik sorsterületén több bolygó is áll, ezek a planéták többnyire az ön szexuális késztetését és az intimitásra való hajlamát hozzák előtérbe. A másik téma, amit ez a sorsterület tálcán kínál, a közösen kezelt vagyontárgyak fókuszba helyezése, mutasson egyezséget üzletfelei irányában.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön nyolcadik sorsterületén több bolygó is áll, ezek a planéták többnyire az ön szexuális késztetését és az intimitásra való hajlamát hozzák előtérbe. A másik téma, amit ez a sorsterület tálcán kínál, a közösen kezelt vagyontárgyak fókuszba helyezése, mutasson egyezséget üzletfelei irányában.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma több energiával rendelkezik a munka frontján, mint általában, nagyobb a terhelhetősége a szokásosnál, viszont, most nehezebb lehet másokkal együtt dolgozni. Lehetséges valamilyen nézeteltérés vagy vita a közeli munkatársakkal, a Mars miatt lázas betegségek is előfordulhatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: