2019-09-14 03:02:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Tiszta vizet önthet a pohárba!

Napi horoszkóp szeptember 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma több dologgal kapcsolatban is tiszta vizet önthet a pohárba! Sikeresen a végére járhat egy önt régóta foglalkoztató kérdésnek, és végre megnyugodhat.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz jegyet váltott, belépett a Mérleg jegyébe, az ön esztétika iránti igénye felerősödik ennek hatására, és szívesen foglalkozik a művészetek bármely ágával. Ma menjen társaságba, mert csak ott tud kiteljesedni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr szintén a Mérleg jegyébe került, ön most nagyon jó benyomást tesz másokra, szívesen látott vendég, bármerre is megy. Sok társasági esemény várható a következő időszakban!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma este belép a Kos jegyébe, ez nagyon kedvez önnek, végre kimozdul a megszokott kis világából, és nem engedi, hogy bárki befolyásolja. Ma mindenben a legjobb akar lenni, és nem vár senkitől tanácsot. Megmutatja határozott énjét, az ellenkező neműek nem kis örömére.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz a harmadik sorsterületén vonul át, lehet, hogy rövidebb utazást kell megtennie, ami nagyon szerencsés dolog lehet, mert minden esélye megvan, hogy ma megismerkedhet valakivel. Ha ön kapcsolatban él, akkor partnerét viszi erre kirándulásra és úgy turbékolnak, mit régen.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr-Vénusz konjunkció átlépett ma a Mérleg jegyébe, mely kifejezetten jótékony hatással van az ön pénzügyi helyzetére. Elképzelhető, hogy egyfajta társulást indítványoz mostanában, és üzleti partnerét nagyon jó szempontok alapján választja ki.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön első sorsterületére lépett be a Merkúr-Vénusz konjunkció, amely csodálatos fellendülést hoz az életébe. Mindenki szívesen lesz a társaságában, és több új hódolója is akadhat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön nagyon szereti a titkokat és a csábítást. Minden alkalmat kihasznál, hogy valakit meghódítson, így van ez ma is. Baráti körben tölti az estét, és a kiszemelt áldozatnak még gondolkodni sincs ideje, ön máris befűzi...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon az ön racionálisabb gondolkodása lép előtérbe, kaphat egy árajánlatot ingatlan témát illetően. Barátaitól is véleményt kér, és valószínűleg hamarosan nyélbe ütik az üzletet, családja nem kis örömére.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma környezete óriási elismeréssel adózik az ön belső ereje és teljesítőképessége láttán. Energiái szabályozottak és koncentráltak, ami kemény és hatékony munkavégzésre teszi képessé. Most mélyebb önismeretre is szert tehet, és ezzel a két dologgal együtt ön verhetetlen, már ami az ambícióit illeti.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A levegős Mérlegbe belépett Merkúr és Vénusz, ami az ön művészi hajlamait és a romantikára való igényét segíti elő. Természetesen ezért önnek is kell tenni valamit: legfőképpen ne maradjon otthon, és csodálatos meglepetés érheti.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Alkotókészsége igencsak munkálkodik önben, ha személyes problémája lenne valakivel, akkor most alkalma lesz lerendezni a nehézséget. Nagyszerű nap a mai, belefoghat valamilyen új tanulmányba is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: