2020-10-15 08:07:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Spontán stílusával nemcsak kedvesét bűvöli el, másokat is elvarázsol

Napi horoszkóp október 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Esélye nyílik arra, hogy változtasson eddigi életén. Ha kellően elszánt, véghez viheti akaratát, valóra válthatja romantikus álmait. Spontán stílusával nemcsak kedvesét bűvöli el, másokat is elvarázsol.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy, a felettesével történő megbeszélés után a pozíciójában megerősítést kap, és újra vonzónak találhat eddig már megunt feladatokat, módszereket. Valami felkelti a fantáziáját kis, de az is lehet, hogy valakit el akar bűvölni a tudásával és csáberejével.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold ma már a Mérleg jegyébe lép. Fontos napok előtt áll: kicsikarhat a főnökétől valamilyen előléptetést, vagy változtatást a munkabeosztásában. Most az egyszer ne legyen szerény, mondja el, mit és mennyit dolgozik!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Figyeljen oda sokkal jobban arra, akit szeret! A párkapcsolat kemény lecke, és időnként még önt sem kerülhetik el a viharfelhők. Nem elég a jelenlét, most kell a tettek mezejére lépnie. Munkájában egy különös találkozás akár sorsfordító is lehet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma aztán igazán nincs kedve a munkához! Nem annyira a feladatok, inkább személyes ellenségeskedés veszi el a kedvét. Különösen egy kollégája kellemetlen stílusa és semmitmondó fecsegése hozza ki a sodrából.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Felnyitja végre a szemét, és olyasmit is meglát a párkapcsolatában, amit eddig nem akart, de ami már régóta foglalkoztatta. Egy banális félreértés nehezíti az ügyét, de szerencséjére a kedvese szó nélkül hagyja.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma már belép a Mérlegbe. Optimistábban látja a dolgait, így állandó partnerét is. Végre úgy érzi, öné a világ! A flörtökkel azonban vigyázzon, baj lehet belőle!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr hátrál a Skorpió jegyében. Kétszeresen is gondolja meg, kiről mit mond, és főleg kinek. Még ha nem is rossz szándékkal mondja, amit mond, akkor is úgy sülhet el, mintha bántani, megfúrni akarná az illetőt. Főleg, ha az egyik közvetlen kollégájáról van szó.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne haragítson magára senkit: ha nem is azonnal, de idővel kétszeresen adná vissza azt, amit öntől kap. Egy-egy szócsörte előtt számoljon mindig tízig, ebből nem lehet baj. A magánéletét is veszélyezteti, ha nem tudja rendezni a munkahelyén kialakult feszültséget.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr hátrál a Skorpióban. Kellemetlenségek, váratlan akadályok zavarhatják a munkájában, a külvilág most ellenségesebbnek bizonyulhat, mint általában. Nem kell persze nagy bajtól tartania, de minden szavát fontolja meg, főleg, ami a felettesére vonatkozik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mérleg-hold jótékony hatással van a jegy szülöttére. Feladatai elvégzéséhez most nincs szüksége biztatásra, tudja, mi a célja, és hogyan kell elérnie azt. Mindenben igényes, összhangban van önmagával és környezetével. Társaságban élvezi, ha középpontban lehet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kellemetlen főnöki beszélgetés szomoríthatja el. Talán más pozícióba helyeznék, vagy egyéb változás szegheti kedvét, de ne keseredjen el, mindez a jövőben még a saját előnyére fordítható. Járjon nyitott szemmel és füllel, szerezzen be sok információt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: