2014-08-17 02:49:24• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Pénzügyi gondok nyomasztják

Napi horoszkóp augusztus 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pénzügyi gondok nyomasztják, egy kecsegtető ajánlat kedvezőnek tűnhet. Otthonában érdemes megvizsgálni a víz és gázvezetékek állapotát, lehet, hogy kisebb javítással megússza, de készüljön fel a nagyobb felfordulásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma este a jegyében járó Hold váratlan kalandba sodorhatja egy ismeretlennel. Nem kell feltétlenül szerelemre gondolnia, de az érzés felemelő lesz. Arra is rádöbbenhet, hogy tényleg nem élhet ön „muzsikaszó” nélkül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy veszekedősen induló kapcsolatból tartós barátság, hosszas, gyümölcsöző munkakapcsolat lehet, ha túlteszi magát a kezdeti nehézségeken. Ha útra indul, ne vigyen magával túl sok készpénzt, mert tolvajok áldozata lehet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egzisztenciális gondjaira jó megoldást találhat, csak adja fel a küzdelmeket, és bízzon a jó szerencsében. Pihenésre, elmélkedésre való napok is kellenek, s aztán úgyis megint az ön hátán fogják a fát vágni. Ma legyen egy kicsit lusta!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A jegyében járó Jupiter most megújulásra serkenti minden téren. Hölgyeknél ez gyakran jár a külső megváltoztatásával: talán sikerül végre megtalálni az arcához illő hajszínt, vagy öltözködési stílust, új kutyát, férjet, stb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Könnyen hatalmába kerítheti az az érzés, hogy a világon mindenkinek szerencséje van, csak önnek nem. A bajok megoldásában az első lépés, hogy feltárja gondjait egy bizalmasának. Aki ráébreszti, hogy a megoldás az ön kezében van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bár szerelmi és pénzügyekben még szűkös napokra számíthat, mégis a szerencse kegyeltjének tarthatják önt sokan. Valahogy sikerül mindig jókor jó helyen lennie, bár nem kifejezetten az a helyezkedős típus.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Váratlan örökséghez, adományhoz juthat, döntsön bölcsen a felhasználásáról, nehogy aztán csak a veszteségekre emlékezzen. A személyiség házában járó Mars most kemény fizikai igénybevételt jelez, sportolásra kitűnő nap ez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Rengeteg ismeretséget köt mostanában: el kéne gondolkoznia, vajon tényleg érdemes-e mindenkire ennyi időt pazarolnia. Mit szólna, ha kicsit a saját maga társaságában kéne időznie? Törődhetne mondjuk többet a családtagjaival.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Igen sok a dolga, szervez, tervez, remek munkát végez, mindenki tiszteli, becsüli, de talán maga sem veszi észre, hogy a kimerülés határán van. Legalább a hétvégén lassítson, hogy végre levegőhöz jusson!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha Ön magányos, hát bizonnyal nem sokáig lesz már az: a társ házában járó bolygóegyüttállás gondoskodik arról, hogy bekössék a fejét. Ha már van párja, akkor egy együtt töltött hét még szorosabbá teheti kapcsolatukat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az idősebbeknek az üzleti sikerek, avagy a gyermekeik, az ifjabbaknak szerelmi ügyek okoznak örömet és gondot: bár semmi sem jön könnyen és önzetlenül, mégis megszerezheti a kiérdemelt boldogságot egy kis okoskodással.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: