2018-11-13 05:54:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Óvakodjon az elhamarkodott döntésektől

Napi horoszkóp november 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Szaturnusz és a Vénusz is támadja a Kos jegyét. Könnyen lehetséges, hogy valaki ma nagyon az idegeire megy. Óvakodjon az elhamarkodott döntésektől, mert mondjuk egy előnytelen szerződés megkötése esetén most komoly pluszkiadásokra számíthat! Az este kiváló arra, hogy baráti összejövetelt szervezzen.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Még a véletlen is az ön malmára hajtja a vizet, így jó pontokat szerezhet a munkahelyén és a szüleinél. Az esetleges útjuk a párjával viszont csak akkor fog jól sikerülni, ha nem kötekszik vele mindenért!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A munkahelyén jobban boldogul, mint az élet más területein, így megalapozhatja a karrierjét, de a magánélete még mindig hagy némi kívánnivalót maga után. Semmi értelme folyton hátrafelé tekingetni!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Otthon átmeneti feszültség érezhető... Ha engedi, hogy a barátai beleszóljanak a családi ügyeibe, nem biztos, hogy jó vége lesz a dolognak! Figyeljen oda az egészségére, mert most megnő a fertőzésveszély.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kedden jó hangulatban lesz, a Hold a Vízöntő jegyében lép, minden kissé nyugodtabban zajlik. A problémákat csodálatosan meg tudja oldani, és rendet tud tartani maga körül. A bosszantó dolgok ma leperegnek önről.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Fontolja meg, hogy kivel osztja meg a féltett titkait, mert valaki visszaélhet a bizalmával! Családi körben meghitt pillanatok várják. Egy kisebb kiadással járó hatósági levelet kaphat ma.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Szaturnusz és a Plútó is okolható azért, mert ma semmi sem sikerül. Úgy érzi, mintha mindenki ön ellen lenne... Munkahelyén hatalmi harcokra kerülhet sor, de ettől tartsa magát távol. Este szüksége lehet egy kis változatosságra, figyelemelterelésre. Hívja fel egy jó barátját.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szívügyek helyett mostanában inkább az egzisztenciális kérdések foglalkoztatják, szeretne több pénzhez jutni. Egy barátjától remek ötletet kaphatna, hívja fel telefonon, és beszéljék meg a stratégiát!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Váratlan bevételre számíthat, aminek a hatására élete több területén is minőségi javulás indulhat el. Mielőtt azonban jövőre vonatkozó pénzügyi döntéseket hozna, konzultáljon egy szakemberrel!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Nap a Skorpió jegyében áll, és erőteljes energiákat küld önnek. Sok mindent össze tud hozni, és szívesen veszi, ha a többiek a hóna alá nyúlnak, ha szükség van rá. Ki kellene próbálnia egy új hobbit, mert kreatív energiája most nagyon kiemelkedő.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, emiatt talán kicsit érzékenyebbé válik. A többi bolygó is nyugtalanságot jelez. Talán provokálni fogja valaki, talán kritikát kap, amit igazságtalannak érez. Ennek ellenére inkább ne vágjon vissza!


Halak: II. 19. - III. 20.

A barátai nem bizonyulnak túl jó tanácsadónak, sőt, akadályoztatják fontosabb ügyei pozitív végkimenetelét. Érzelmi élete ugyanakkor felélénkül a bolygók jelzése szerint. Még egyedülálló? Ez jó eséllyel megváltozik ma!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: