2015-02-09 08:22:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Óriási lendülettel indul a hét

Napi horoszkóp február 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A hét óriási lendülettel kezdődik. A Hold a Mérleg jegyében állva gondoskodik arról, hogy ön körül minden rendben legyen, és ne váljon a napja unalmassá. Az idejét a magánéletének szentelheti, és beszélgethet egy jóízűt a barátaival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Mérleg jegyében álló Hold komótossá teszi önt, ráadásul különösen rosszul tűri, ha valaki parancsokat osztogat. Ma lelkiismeret-furdalás nélkül elfogyaszthat egy szelet süteményt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és az Uránusz kapcsolata sajnos nyugtalansághoz fog vezetni. Gondolatai valószínűleg ide-oda csaponganak, és ezernyi dolgot fontolgathat egyszerre. Próbálja meg, amennyire csak tudja, kikapcsolni ezt a gondolati káoszt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold könnyedséget és örömet hoz az életébe. Ma sűrűsödhetnek a telefonhívások, a meghívások és a vidám beszélgetések. Használja az időt arra, hogy előkészíti az iratait a könyvelőnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szívesen mutatkozik társaságban, és az sem zavarja, ha mások ezt túl fontoskodónak tartják. A Nap, az ön uralkodó bolygója, szemben áll a Jupiterrel. Mi sülhet ki ebből? A lehető legjobb dolgok!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma érzékenyebb lesz, mint tegnap volt, sajnos egyre sebezhetőbbé válik, hiszen a Mars még nem távozott a Halak jegyéből. Csak olyan emberek társaságát keresse, akik szeretettel viszonozzák a közeledését. Az estét töltse a barátaival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Halak jegyében álló Vénusz, és a közelében tanyázó Neptunusz előhozzák az ön romantikus oldalát. Próbálja ki, hogy a reggeli mellé klasszikus zenét hallgat, higgye el, jó hatással lesz önre. Este feküdjön le korán, hogy feltöltődjön energiával a holnapi napra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bolygók sorakoznak a gyermekeket jelző területen. Arra figyelmeztetik, hogy a család gyermekeivel kicsit többet kellene törődnie. Az itt álló Neptunusz azt is jelezheti, hogy új családtagot köszönthetnek nemsokára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Mars a IV. napházában cselekvésre serkenti önt. Valamit ki kellene próbálnia, de semmit ne tegyen anélkül, hogy minden érzékével részt ne venne benne. A Hold a Mérleg jegyében áll, és sok örömet jelez, és a Vénusz is valami nagyon szép dolog eljövetelét ígéri.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a feladataik felőrlik minden erejét. Bármennyire is fáradt vagy stresszes lesz, igyekezzen betartani a diétáját, nehogy a nehezen leadott kilók visszajöjjenek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Intézze el azokat a dolgokat, amelyeket már régen el kellett volna intéznie. Ne pazarolja energiáit értelmetlen dolgokra. Ha teheti, kezdjen új tanulmányokba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma meg kell értenie valamit, amihez csak tiszta logikával lehet közeledni. Keresse meg a barátait, és kérjen tőlük is tanácsot. Este nagyszerű dolog történhet önnel, és érdekes újdonságokról szerezhet tudomást.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: