2021-01-13 05:39:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Óhatatlanul belekeveredik egy vitába

Napi horoszkóp január 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Óhatatlanul belekeveredik egy vitába, amiről már a kezdetektől érzi, hogy jobb lett volna kimaradni belőle… Ne is csodálkozzon, ha sértődéssel zárul a veszekedés, nem békével. Sajnos a bolygók is jelzik, hogy elmérgesedik a konfliktus.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bak jegyében jár. Emiatt túlságosan szigorúan viszonyulhat másokhoz, és önmagával szemben is maximális követelményeket támaszt. Alaposan el is fárad estére, de legalább elégedetten zárja a napot.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha egy kollégája közeledését, próbálkozásait elfogadja ma, az idővel mindkettejük számára igen kellemetlenné, mi több, kínossá válhat. Legyen ön a bölcsebb, különösen, ha a női nemhez tartozik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Eddig oda tudott figyelni a táplálkozására, de mostanára olyan rohanóvá vált az élete, hogy folyton csak futtában eszik. Nem is csoda, ha elkezdődnek a gyomorgörcsök, hasfájások. A legrosszabb esetben pedig hirtelen hízásnak, vagy fogyásnak indulhat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hiába önti ki a szívét a barátjának: ő nem úgy fog reagálni a panaszaira, ahogy azt elvárta volna tőle. Nem ártana azonban legalább felerészben elfogadnia a véleményét. Kívülről tisztábban látja a helyzetét.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A jegy szülötte nem éri be kevesebbel, csak a tökéletessel, és ezt a vonását a Bakban járó Hold tovább erősíti. Ma is addig próbálkozik, amíg maximális eredményt nem ér el, és nem elégszik meg a közepessel.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Csinosnak, sugárzónak érzi ma magát, és ez az érzés, hangulat ki is ül az arcára. Valószínűleg sikerülhet is végre megdobogtatnia annak a szívét, akit már régóta kiszemelt magának.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nehézkesen mennek ma a dolgok, mikor már végre belelendülne a munkába, valami folyton megzavarja. Ha lehetősége van rá, vonuljon félre dolgozni!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne tiltakozzon a plusz feladatok ellen, inkább adjon hálát a sorsának, hogy van hol dolgoznia. Ráadásul, ha most jól teljesít, akkor a közeljövőben elő is léptethetik. Ha majd ön lesz a főnök, lesz alkalma más szemszögből értékelni a dolgokat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma inkább ne kössön semmilyen üzletet: nagy esélye van ugyanis annak, hogy valaki megrövidítse. Egy kisebb, rutin bevásárlás során ezt talán észre sem veszi. De egy jelentősebb tranzakció után súlyos fejfájást okozhat önnek a vesztesége.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Régi dolgok miatt kezd veszekedésbe a párjával. Valóban érdemes felmelegíteni a régi sértéseket? Ha inkább a jövőre koncentrál, és a közös tervekre, akkor javíthat a helyzetén. Ellenkező esetben viszont van esélye rontani rajta.


Halak: II. 19. - III. 20.

Vitákra számíthat a mai napon a kollégáival. Szerencsére ön az a fajta ember, aki nemcsak a maga igazát védi, de meglátja a lehetőségeket, a jót a mások gondolataiban, szemléletében is. Így hajlékonyabbnak is bizonyul, mint mások.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: