2014-04-21 09:35:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne sértődjön meg

Napi horoszkóp április 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne sértődjön meg azon, ha egy kollégája ma valamilyen megjegyzést tesz önre. Inkább fogja fel humorosan a dolgot, mint ahogyan valószínűleg annak is van szánva. Ha mégsem, ön akkor is jóindulattá változtathatja a támadást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha rosszul ébred ma, akkor számíthat rá, hogy egész nap kissé morgós, morcos hangulata lesz. Ezért a legjobb, ha ma inkább a magányos munkálkodást választja. Nehezére esne ugyanis az együttműködés ma bárkivel is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön igen szívós, és az állóképességével sincs baj. Ha mostanában mégis gyengébbnek érzi magát, akkor érdemes utánajárnia, miért is van ez. Lehet, hogy egy kisebb vitaminkúra elég ahhoz, hogy jobban érezze magát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Minden erővel igyekszik titkolni a világ előtt, hogy valamiben bizonytalannak érzi magát. Egy valaki előtt azonban hiába minden színjáték: a társa észreveszi, ha gondjai vannak. Neki el is mondhatja, hogy mi bántja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ami önnek humoros, az nem biztos, hogy a kollégáinak is bejön. A szavaival ezért bánjon óvatosan, főleg, ha a főnökeit is érintik. Nincs szüksége ugyanis egy rosszindulatú pletykára ön ellen. Inkább legyen ma fukarabb a szavakkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Könnyebben kibillenthetik ma a lelki egyensúlyából a munkahelyén, mint máskor. Valahogy ma mindent a szívére vesz, mindenből érzelmi ügyet csinál. Pedig egyáltalán nem arról van szó, hogy bárki is meg akarná önt bántani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy érezheti, az idegeire mennek a kollégái. Azért mert az ön agya vág, mint a beretva, s mások esetleg lassabban tudják utolérni, s megérteni önt, még nem szabad rájuk haragudnia. Erőltessen magára ma több türelmességet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma a szokásosnál szétszórtabb, álmodozóbb lehet. Ez nem baj, sőt bizonyos helyzetekben nagyon jó is lehet. Ha mondjuk szerelmi találkára megy. De amíg oda jut, s főleg, ha vezet, próbáljon meg a pillanatnyi helyzetre koncentrálni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma egy olyan lehetőség adódhat az életében, ami ritka kincs, különleges alkalom! Ragadja hát meg a pillanatot! Meglehet, egyszer, valaha régen az életében már elszalasztott egy ilyen alkalmat. Most ne hagyja veszni a második esélyt!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha veszekedés robban ki a családjában, vagy a kollégáival, akkor be kellhet látnia, hogy abban esetleg önnek is része volt. Könnyen lehet, hogy éppen ön az, aki kiprovokálta, holott béketeremtőnek tartja magát. Ne beszéljen ösztönből!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A világ ma a tenyerén hordozza. A családja imádja, a barátai elhalmozzák, és a kollégái is tisztelik. Valamilyen szakmai elismerésben is részesülhet, egy főnöki vállveregetés a minimum, ami kijár önnek a mai napra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A jövő feletti aggodalmaskodás helyett inkább éljen a mának! A Vénusz az ön jegyében jár, ezért ne csodálkozzon azon, ha sokan vonzónak találják a mai napon. Akkor se sértődjön meg ezért, ha nem tetszik, aki a bókot mondja.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: