2018-11-19 06:21:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne legyen vakmerő

Napi horoszkóp november 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kos jegyében áll, a Merkúr és a Jupiter is támogatja önt. Ezek nagyszerű előfeltételei egy sikeres napnak. Lelkes lesz, és szorgalmát is mindenki észre fogja venni. Komoly dicséretekre számíthat. Este a társasági élet sem marad el. Sokat tud majd szórakozni, nevetni, csak ne legyen vakmerő.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold miatt lehetséges, hogy belső nyugtalanságot érez magában, pedig annyi mindent szeretne tenni. Olyan érzése lesz, mintha minden pillanatban kitörhetne a káosz, de semmi gond, annyira nem lesz rossz a helyzet. A Mars is gondoskodik arról, hogy minden csodálatosan sikerüljön.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Neptunusz befolyása miatt a szerelem határozza meg gondolatait, viselkedését. Az estét egy különleges helyen töltheti kettesben kedvesével.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Kos jegyében kezdi a hetet, ez nem annyira kedvező az ön számára. Ez a Hold érzékennyé, sebezhetővé teszi önt. Ez belső nyugtalanságot idézhet elő, és ez egészen a szorongásig fajulhat. Csak estefelé javul a helyzet. Változatosságra van szüksége, és örülhet, ha kedves emberek gyűlnek ön köré.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma váratlan eseményekről tud gondoskodni. Talán a hivatásában kell spontán elintéznie valamit, vagy valakinek hirtelen segítségre lesz szüksége. Este még mindig nagyon aktív, és egyszerűen nehéz lesz megnyugodnia.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók állása miatt bizonytalannak érezheti magát, hangulata nagyon ingadozó. Talán egy kicsit könnyelmű is lesz. Csak arra kell odafigyelnie, hogy ne kövessen el hibákat, amiket később meg kellene bánnia. Jobb lesz, ha ma egy kicsit lassabban halad a dolgaival.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne hagyja magát rábeszélni olyan üzletre, amellyel kapcsolatban gyanúi vannak. Határozottan mondjon nemet, ha úgy érzi. A szerelem titkaira utalnak bizonyos jelek a horoszkópjában.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma arra törekszik, hogy minél több ismerettel gyarapítsa tudását. Lehetősége nyílik arra, hogy látókörét bővítse, de mások kétségbe vonják ismereteit.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Aktivitása nem annyira a munkájában jelentkezik, hanem partnerkapcsolatában. Egy kis flört, egy új ismeretség mindig izgalommal tölti el.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Legyen ma nagyon óvatos, ellenőrizzen minden részletet, mielőtt bármit is aláírna. Szeretne néhány elegáns ruhát vásárolni magának, hogy lenyűgözze üzletfeleit: ma jó vételeket foghat ki!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ez a hétfő kellemesen, barátságosan, és békésen indul. A Vénusz is aktívnak mutatkozik. Talán találkozik valakivel, akivel egy izgalmas időszakot élhet meg, vagy váratlan esélyhez juthat hozzá a hivatásában. Boldog lehet, mert ma pozitív meglepetések várnak önre. Este is kitűnően érzi magát.


Halak: II. 19. - III. 20.

Remek napnak néz elébe, annak ellenére, hogy váratlan események miatt le kell mondania tervezett programjáról. Némi plusz pénzre tehet szert egy kis szerencsével.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: