2019-03-12 05:38:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne higgyen a reklámoknak

Napi horoszkóp március 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr hátráló mozgása visszavetheti néhány ügyében. Megtapasztalja, hogy tényleg a saját kezében van a sorsa: a héten csak önön múlik, hogy előre- vagy hátrafelé indul-e. Ne higgyen a reklámoknak, ha drága termékről van szó, nézzen utána az interneten!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön jegyében jár. Most semmiképpen ne titkolja az érzelmeit, csak mert úgy érzi, hogy ettől kiszolgáltatottá válna. Igyekezzen megnyílni a szerettei előtt, mert rövidesen nagy szüksége lesz a támogatásukra!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sosem kötelezi el magát, mert úgy érzi, akkor lemarad valamiről. Pedig most érdemes volna ezt tennie... Fogja rövidebbre a telefonbeszélgetéseit, nehogy a számla romba döntse a költségvetését!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha sikerül lemondania néhány programját, az így nyert időt fordítsa saját magára. Várja a kedvenc hobbija! Ne kösse le minden megtakarítását, mert egy váratlan esemény miatt rövidesen szüksége lesz rá!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Alkalma nyílik valamire, ami a családjának is örömet okoz. Bár lehet, ez csak annyit jelent, hogy délután korábban ér haza... A szerelemben szingliként változatos időszakot él meg – ha hajlandó kezdeményezni.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Halakban, a Hold a Bika jegyében jár. Feszült hangulatban lehet, mert nehezen tudja követni a munkahelyi változásokat. Rövidesen látni fogja, hogy az események az ön malmára hajtják a vizet! Csábereje megnő, de ne bonyolódjon futó kalandba!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bár mindig magabiztosnak, céltudatosnak tűnik, azért néha ön is elbizonytalanodik. Szívügyekben erre most nincs oka! Bocsánatot kérni sosem késő – utána minden szebbnek tűnik, majd meglátja!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az esze vág, mint a borotva, mindehhez pedig remek megérzések társulnak. Nem csoda, ha ma sok jó pontot gyűjt a főnökénél... Ne engedje, hogy kapcsolatában felüsse fejét a féltékenység!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkájában, megélhetésében komoly változások várhatók: elszakadhat régi emberektől vagy feladatoktól, és belemerülhet egy új és izgalmas barátságba, kapcsolatba vagy vállalkozásba.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kibékülhet a testvérével, valakiben pedig barátra lelhet. Lehetőséget kaphat egy kisebb csoport vezetésére, vagy egy feladat elvégzését irányíthatja. Ha nem ért egyet a főnöke módszereivel, jobb, ha hallgat!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A legtöbb elmaradt feladatának a végére ér a mai napon, viszont ismét helyezkednie kell, ha szeretné megtartani az állását. Akiről eddig azt hitte, csak jó barát, arról most kiderülhet: mélyebb érzelmeket táplál ön iránt...

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr az ön jegyében hátrál. Egy régi barátság újrakezdődhet, egy befolyásos személy révén pedig megszerezhet egy új munkát. Olyan területen dolgozik, ahol az elektromos hálózattal is kapcsolatba kerül? Pénteken legyen óvatos!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: