2020-10-26 07:36:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne hagyja, hogy a félelmei győzedelmeskedjenek ön felett

Napi horoszkóp október 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Halakban jár, ez elbizonytalanítja a céljait illetően. Pedig jó úton jár, ne hagyja, hogy a félelmei győzedelmeskedjenek ön felett!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Jelentősen megnőtt önbizalma és tettereje lehetővé teszi, hogy egyedül vagy csoportosan is hatékonyan tudjon dolgozni. Képes lesz elmondani a véleményét anélkül, hogy szembe kerülne másokkal. Tárgyalások lebonyolítására kiváló ez a nap!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr hátrálása ugyan némi bosszúságot jelez önnek a mai napra, ami a szervezéssel, megbeszélésekkel lehet összefüggésben. Üzleti ügyeket illetően is lehet átmeneti gondja, de a végén mégis jól jár. Csak figyeljen oda a részletekre!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagy kedvet érez arra, hogy lakását feldobja valamilyen szép lakberendezési tárggyal. Vigyázzon, mert hamarosan elharapódzhatnak a dolgok, és egy-két apró változtatás helyett lassan falat bont!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma nehéz helyzetbe hozza a párját, s mindazokat, akik kapcsolatba kerülnek önnel. A dolgoknak a mélyére lát ugyan, de egyáltalán nem biztos, hogy helyesen értékeli azokat. Az ítéleteivel inkább várjon még holnapig!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Halak jegyébe lépett. Ma meglehetősen nyugtalan napra számíthat a munkahelyén. A viták elharapózhatnak, önnek azonban jobb lenne tartózkodnia tőlük. Ha csak nincsen döntéskényszerben, húzódjon a háttérbe, és foglalkozzon csak a maga dolgával!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma a tenyerén hordozza a sors, rendkívül sikeres lehet. Szívbéli ügyekben is szerencsés, de ha nem akar még családi áldást, akkor jobb lesz óvatosnak lennie! Az életmódján valamit változtatni kellene, ezt ön is jól tudja.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy kínos témát is könnyedén megtárgyalhat ma, ha a sikerül könnyed, tréfás hangot megütnie. A humorral sokkal többet elérhet, mintha teljes csatasorba állít érveket és agresszívan mindent megcáfol, amit mások mondanak. Legyen könnyed!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy kínos témát is könnyedén megtárgyalhat ma, ha a sikerül könnyed, tréfás hangot megütnie. A humorral sokkal többet elérhet, mintha teljes csatasorba állít érveket és agresszívan mindent megcáfol, amit mások mondanak. Legyen könnyed!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Úgy látszik, sikerült jól kipihennie magát a hosszú hétvégén, mert hatalmas kedvvel veti magát a munkába. Nem szabad azonban elfeledkeznie az emberi kapcsolatairól sem a munkahelyén, különösen, ha ön vezető beosztású.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Mindenáron szeretné érvényesíteni az akaratát, de egy idős családtagja megnehezíti önnek, hogy ezt megvalósíthassa. Az illető olyan hangulatot teremt, hogy a puszta jelenlétével is keresztül húzhatja a számításait. Hacsak le nem veszi a lábáról a kedvességével!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Halakba lépett, emiatt ma igazán elemében van. Most a mestere annak, hogyan lehet egy vesztes ügyet nyeréssé változtatni. A taktikai érzékére szüksége is lesz, a főnöke előtt kell valamiben tisztára mosnia magát. Annál sikeresebb lehet, minél több másik ember érdekét képviseli.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: