2020-05-11 07:36:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne dőljön be a szép, kedves szavaknak, mert könnyen rászedik

Napi horoszkóp május 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz és a Neptunusz helyzete miatt a tárgyalásain nagyon figyeljen oda, ne dőljön be a szép, kedves szavaknak, mert könnyen rászedik… Mielőtt bármit aláírna, egyeztessen egy szakértővel!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Hivatásával kapcsolatos gondjai hamarosan megismétlődnek. Pénzügyekben még családon belül is legyen óvatos. Előfordulhat, hogy valaki úgy csikar ki pénzt öntől, hogy nem vallja be az igazat, mire is fogja költeni.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz megkezdte hátráló mozgását, érzelmileg érinti önt ez igen kellemetlenül. Lehet, hogy ön az, aki ráunt eddigi kedvesére, vagy éppen öntől akar szerelme megválni, esetleg fény derül a párhuzamosan folytatott kapcsolatára.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Valószínűleg egy régi titkos szerelme bukkan fel, de a régi problémák jönnek vele újból. Önnek ismét az ezüstérmet szánja... Ha van kedve kalandozni, elfogadhatja az ajánlatot, de a csalódás szinte biztos.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Valamelyik szívbéli jóbarátja igencsak megszegi az ígéretét. Lehetséges, hogy közösen kezelt vállalkozásuk van, és a bankszámlát ellenőrizve, nem azt az összeget látja rajta, ami a tisztességes elszámolás eredménye lenne.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A munkájában erőszakos ellenfelekkel kell ringbe szállnia. Magánéleti problémái nem könnyítik meg helyzetét, de ennek ellenére jók az esélyei. Hamarosan minden kisimul, és élvezheti a sikert - a munkában is, a szerelemben is.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Titkos kapcsolatot létesíthet valakivel, amiből sajnos megbántva, csalódottan lép ki. Ha van valamilyen jogi ügye, lehetőleg ne tegyen lépéseket, mert most nem az ön javára döntenek, vagy az ügyet le sem zárják.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Lehetséges, hogy vágyai most olyan lépésre késztetik, egy régi kedvesével, amit titkolnia kell. Közösen kezelt kasszára vigyázzon, mert üzleti partnerével nem azonos a véleményük a befektetéseikről.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Folyamatosan az az érzése, hogy vagy valaki át akarja verni. A magánéletben olyan pletykákkal bombázzák, hogy kavarog tőle a feje, és képtelen a saját véleményét megfogalmazni.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Munkájában megrekedés várható, ön nagyon szorgalmas ember hírében áll, de állóvíznek nevezhetjük a jelenlegi helyzetet, és ezt ön méltánytalannak tartja, mert rengeteg munkája fekszik benne. Egészségére is vigyázzon.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha valamit elrontott, akkor ma még korrigálhatja a bakit. A szerelemben riválisa akad, aki simulékonyságával, kedvességével tudott a kedvese közelébe férkőzni. Ezeket a tulajdonságokat kellene magában erősíteni, és ön lenne a nyerő.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Bármilyen jó ötlete születik, tartalékolja későbbre. A türelmetlensége csak még több pénzébe kerülne. Ráadásul most az adminisztráció, a hivatalok packázása olyan vitába zavarná, ami csak gyengítené pozícióját.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: