2020-04-06 07:09:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Muszáj alkalmazkodnia, most nem lehet önfejű!

Napi horoszkóp április 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars és az Uránusz fényszöge miatt előre nem látható események történnek. Muszáj alkalmazkodnia, most nem lehet önfejű! Segít, ha nincs elvárása, mert a kockázat néha elkerülhetetlen.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma valahogy a szokottnál is szókimondóbb, semmit nem képes magában tartani, ezért alkalmas ez a nap a tisztázó beszélgetésekre. Bármily kellemetlen is ez, mégis közelebb viszi a megoldáshoz, mint az örökös köntörfalazás.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Türelmesnek kell lennie. Ne keseredjen el, ha a felettesei nem fogadják el a véleményét rögtön az első beszélgetés után. Lesz azért még alkalma meggyőzni őket, csak várja ki mindennek a sorát!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha egy kapcsolata az utóbbi időben stresszes volt, jó esélye van, hogy azt ma ki tudja javítani, pontot tesznek a veszekedések végére. Apró gesztusokkal fejezi ki a szeretetét.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy kialudtnak hitt kapcsolat ma újra lángra lobbanhat. Ha ezzel a szíve mélyén is egyetért, akkor jól teszi, ha keresi a beszélgetés lehetőségeit. Ha nem, akkor inkább kerülje el a másikat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma annyira túlteng önben a közlésvágy, hogy másokat alig enged szóhoz jutni. Próbáljon meg lassítani a tempóján és figyeljen oda a többiekre is, ez sokkal többet hozhat a konyhára. Ne pazarolja az idejét meddő vitákra.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kreativitása és általában a szépség iránti fogékonysága hangsúlyossá válik. Kapcsolatát sok romantika jellemzi, és a többi emberrel is nagyon barátságosan alakul a viszonya. Olyan személyeket is magához vonzhat, akik később nagy segítségére lehetnek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Feszültté teszik a bolygók, kapkod és ideges, és sorra követik egymást a bosszantó közjátékok. Gyakoroljon türelmet, mert vakmerő, impulzív stílusa miatt most hajlamosabb lehet a balesetekre.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sajnos a mai nap nem kedvez a munkájának: hiányzik önből a lelkesedés. Rutinból persze mindent meg tud oldani, ami szükséges, de egy hajszállal sem akar ennél többet. Szívesebben olvasgatna, pihenne.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Tiszta fejjel ébred, ami hozzásegíti önt ahhoz, hogy jobban átlássa a helyzetét. Látja a saját hibáit is, és a másokét is, és azt is, miképp lehetne megoldani a munkahelyi problémáit. Vágjon is bele a tervek megvalósításába!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Önön múlik, hogy képes lesz-e tartalmat adni a mai napnak, és ezzel felrázni az unalomba süppedt családtagjait is. Talán bosszantja, hogy ez mindig önre hárul, de önnek van ehhez a legnagyobb tehetsége!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma könnyen elszaladhat önnel a ló, és olyasmit is kimondhat, amit később nagyon megbánhat. Főleg azért, mert valakit megbánt, akit pedig épp, hogy magához akart láncolni, vagy akinek nagyon sokat köszönhet. Kérjen bocsánatot!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: