2019-12-03 08:21:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Most lehetősége van anyagi helyzetén javítani

Napi horoszkóp december 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az ön második sorsterületén halad át, az Uránusz fényszögében, ez pénzügyi meglepetést okozhat önnek. Lehet, hogy szerencsejátékkal éri el, vagy egy briliáns ötlettel, de most lehetősége van anyagi helyzetén javítani.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon nyitottá válhat az új élmények iránt, kissé nyugtalan is lehet. Új barátokra is szert tehet, vagy valamelyik régi ismerőse feltűnik ismét a színen. Izgalmas hírekhez, lehetőségekhez juthat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Jupiter belépett az ön nyolcadik sorsterületére, ez pénzt jelent önnek. Lehetséges, hogy alapít valakivel egy céget, hagyatékot tárgyalhat, vagy olyan partnerrel jöhet össze, aki igen jó hatással lehet az anyagi helyzetére.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha van jogi ügye, akkor most időben fordulhat bírósághoz, ügyvédhez, mert a Jupiter a hetedik sorsterületén önt támogatja. Lehet, hogy partnere eljegyzési szándékát közli önnel, a külvilág rengeteg kellemes meglepetésben részesíti önt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap az ön ötödik sorsterületén vonul át, ha ön független, akár egy új szerelmi kapcsolata is indulhat a mai napon. Ha családban él, akkor remek programot eszelt ki gyerekei számára, és a családdal tölt ezt a vidám napot.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Tárgyalásokra nem a legalkalmasabb pillanat, főleg azért, mert gondolkodásában hajlamos a túlzott szubjektivitásra. Tegyen erőfeszítéseket pártatlansága megőrzésének érdekében, és maradjon nyitott mások véleményére.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Jupiter az ön negyedik sorsterületére lépett be, e tranzit alatt anyagi haszonra vagy más előnyre tehet szert ingatlanok révén. De az is lehet, hogy egyszerűen csak kiélvezheti saját otthona harmóniáját.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Néhány döntését jobb, ha elhalasztja egy picit későbbre, most gondolkodása igencsak befolyásolt érzelmeitől. Viszont elegendő fizikai energiával rendelkezik, amely megfelelő a fizikai munkához. Érzelmei, vágyai igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulhatnak meg.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön uralkodó planétája átlépett a második sorsterületére, ez azt jelenti, hogy a következő időben az anyagi természetű dolgokban fogja önt segíteni. Ez kapcsolódhat ingatlan adás-vételhez, vagy valamilyen földterület vásárlásához.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma kedvező benyomást tehet másokra, szinte vonzza magához a hasznot hozó embereket és helyzeteket. Tartsa nyitva szemét, fülét, mert jó üzleti lehetőségek vannak kilátásban. Barátkozó és gyengéd hangulatban van, akár egy új szerelem is kezdődhet ilyenkor.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma koncentráljon céljai elérésére, hatalmi pozícióban lévő személyekkel kell ma foglalkoznia, akiknek imponálni fog eltökéltsége. Ha nyilvános elismertsége vágyik, ők most segíthetnek önnek ebben.


Halak: II. 19. - III. 20.

Mindenféle kommunikációra alkalmas időszak a mai, ha eddig vonakodott valamit előhozni témában felettesénél, azt most nyugodtan előadhatja. Az idejét kellemesen és gyümölcsözően töltheti, ez az a pillant, amikor valóban tisztában lehet gondolataival, érzelmeivel.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: