2019-07-11 04:54:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Meggondolatlanul szórja a pénzét

Napi horoszkóp július 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az Uránusz és a Mars helyzete önt arra készteti, hogy meggondolatlanul szórja a pénzét, így anyagi helyzetét ingadozások kísérhetik a következő időszakban. Az újdonság hajszolása miatt ne tegye kockára pénzügyi biztonságát!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold és a Vénusz közötti harmonikus fényszög miatt ma ön különösen kedves, harmóniát sugároz magából, ugyanakkor diplomatikus és jól tud alkalmazkodni. Határozott elképzelése van arról, hogy partnere hogy viselkedjen önnel és ebből egy tapodtat sem enged, meg is kapja, amit szeretne.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön második sorsterületén átvonuló Vénusz kellemes sugárzása biztosítja önnek, hogy ma az anyagi természetű dolgaiban kifejezetten szerencsés legyen, szerződései sikeresek, üzletfeleivel biztosítják egymásnak a megbeszélteket.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A ma létrejött Nap, Neptunusz és Hold közötti harmonikus fényszög a vízelemben összeismertetheti önt egy olyan személlyel, aki a lelki társa lehet, és ez a bolygóállás olyan idealizmust válthat ki önből, ami miatt sokkal érzékenyebben reagál az önt érő hatásokra.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön uralkodó planétája a Nap a Neptunusztól kellemes fényszöget kap, remek alkalom, hogy spirituális témákkal foglalkozzon. Fizikai erejét a Mars garantálja, nyugodtan belevághat bármilyen elszállt témába, mert ez a bolygó azt is biztosítja, hogy a földön maradjon.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hetedik sorsterületén hátrafelé mozgó Neptunuszt a Nap kellemesen fényszögeli, ez arra készteti önt, hogy részt vegyen valamilyen spirituális foglalkozáson, ahol a meditációval, vagy a jógával is ismerkedik.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az ön második sorsterületén áthaladva biztosítja az ön számára, hogy az anyagi helyzetét szilárd alapokra helyezze. Lehet, hogy idősebb barátjától kapta ehhez a jó tanácsokat - érdemes megszívlelni ezeket, később hálás lesz érte.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az ön napjegyében, a Neptunusz az ötödik sorsterületén áll, ez nagyon romantikus és szenvedélyes napot ígér önnek. Erős érzések kerítik ma hatalmukba, melyek bizonyára csodálatos élményekben részesítik.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a retrográd Merkúr és a Mars a kilencedik sorsterülete felett tranzitál, lehet, hogy egy mai napra tervezett utazása elmarad, emiatt ön nagyon bosszúsnak érzi magát, ingerlékeny hangulatban van és még a legapróbb dolgok is kihozhatják a sodrából. Óvatosnak kell lennie, ha belül haragos, figyeljen oda olyan szerszámokra, amivel megvághatja magát.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A nyolcadik sorsterületén áthaladó Mars és a hátráló Merkúr vagyoni ügyekben nem hagyja most jóvá a függőben lévő szerződéseit… Várja ki a végét, lehet, hogy egy még jobb megállapodást hozhat tető alá, semmiképpen ne erőltesse a dolgokat.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön hatodik sorsterületén átvonuló Vénusz lehet, hogy egy könnyed liezonba kergetheti önt egy kollégájával. Hagyja magát sodorni az árral, ön szereti az ilyen kalandokat! Több is lehet a dologból, ha mindketten függetlenek, mert az ön párkapcsolatokért felelős sorsterülete erre utal.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap és a Neptunusz kapcsolata egy romantikus szerelmet hozhat, a Skorpió-Hold pedig mintegy lehetőséget ad az érzelmek elmélyítésére.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: