2017-03-30 07:49:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma sokat tanulhat

Napi horoszkóp március 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma sokat tanulhat, érdekes ismereteket szerezhet. Remek nap ez a kutatásra, tervezésre, írásra, olvasásra, izgalmas beszélgetésekre és mindenféle szellemi tevékenységre. Fogadja el a barátai meghívását, különben jó szórakozásról maradhat le!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkahelyén némi önfegyelemre lesz szüksége, nehogy szétaprózza az energiáit, vagy túl gyors legyen – a minőség rovására. Akkor érheti el a legnagyobb sikert, ha egyedül dolgozhat. Egy vitás helyzetben maradjon semleges, különben a végén még önnek kell magyarázkodnia…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Bika jegyében járó Hold izgalmassá teszi a napját! Most igazán „szerelmes” hangulatban lehet, sokkal nyitottabb a flörtre, mint egyébként. Azért legyen óvatos, nehogy olyasvalakivel keveredjen afférba, akire utólag nem jó szívvel gondol…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Tegyen ma magáért valamit – vegye meg azt, amire régóta vágyik, vagy menjen el fodrászhoz, kozmetikushoz. Ha életmódváltás tervez, azt is érdemes mára időzítenie, mert most sokkal könnyebben mondhat le a káros szokásairól.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A bolygók mozgást hoznak az életébe, új tapasztalatokat szerezhet, amelyeknek nagy jelentőségük lesz a karrierje szempontjából, és talán a magánéletét is érintik. A Mars viszályt szíthat ön és a kedves között, pedig ön most rosszul viseli a konfliktusokat – próbálja meg elkerülni a veszekedést!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében jár, ez kedvez önnek. Nyugodtan felvehet fontos dolgokat a napi tervébe! A legjobb kilátásokkal rendelkezik a sikerre. Ma élvezetes lesz az ön számára az is, ha apró változtatásokat visz végbe a mindennapi rutinjában. Egyen valami finomat reggelire, válasszon másik útvonalat a munkahelyére, rendezze át az íróasztalát!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hajlamos lesz a pillanatnyi hangulata alapján ítélkezni, ezért a fontos a döntéseket halassza máskorra! A mai napon inkább a könnyedséggé legyen a főszerep! A Vénusz flörtölésre csábítja, izgalmas este vár önre, menjen szórakozni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kissé egyhangúnak találhatja az életét, izgalomra vágyik. Ezen a munka sem segít, ma csupa rutinfeladattal találják meg a főnökei. Próbáljon ki valami új hobbit, vagy tegyen egy meglepetés-szerű látogatást egy barátjánál!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Csak ráérősen dolgozzon, nem kell mindent egy nap alatt elvégeznie, figyeljen inkább a minőségre. Annál is inkább, mert délutánra elfárad, mégis be kell fejeznie azt, amit elkezdett.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kissé hektikus napra számíthat. Ne engedje, hogy bárki is felbosszantsa önt a mai napon. Talán épp az a célja az illetőnek, hogy kizökkentse önt, és ezzel hozza kényes helyzetbe. Ne üljön fel a provokációnak, inkább döbbentse meg az illetőt a higgadtságával!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében áll, ám a Jupiter még a Mérleg jegyéből mosolyog önre. Ez nyitottá teszi másokkal szemben, ma különösen jól megy a csapatmunka. Ha ön egyedülálló, ma könnyen párra lelhet, persze ehhez észre kell vennie a vonzalom jeleit, amit a másik küld ön felé…

Halak: II. 19. - III. 20.
A szokott módon kezdődik a napja, de valamilyen hír kizökkenti fásultságából. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hall, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: