2018-02-04 06:33:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma sok vidámság vár önre

Napi horoszkóp február 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma sok vidámság vár önre, persze csak akkor, ha képes kellően nyitott lenni. Legyen bátor, és élvezze az élet apró örömeit is.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Vidáman telik mai napja. Tele van lelkesedéssel, és hatalmas vitalitással végzi feladatait. Vigyázzon, ne keveredjen kétes románcba.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Pihenésre, kikapcsolódásra van szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és vidám legyen. Bármilyen kedvtelés most előbbre való, mint a tépelődés.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma rendkívül magabiztos és határozott. Amit eltervez, mindent véghezvisz. Most szeret társaságban lenni még akkor is, ha nem feltétlenül van középpontban. Fontos, hogy higgyen magában!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Vasárnapra ne maradjanak befejezetlen dolgai, hiszen egyébként is így érzi jól magát. Ha több ideje van, türelmesebb is lesz. Próbálja meg a felesleges cselekvéseket kiiktatni az életéből.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Különös találkozás várja, ami nagyon megörvendezteti. Valaki felkeltette érdeklődését, a csábításnak nehéz ellenállni. Ám a gyors siker hamar lehűti szenvedélyét.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most nem szívesen köti le magát, szüksége van a szabadságra. Könnyed, játékos természetével hamar meghódítja azt, akire szemet vetett.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Aki sokat beszél, az keveset mond. Tartsa ezt szem előtt, így elkerülheti azt, hogy valakinek akaratlanul ártson. Igyekezzék a közösség szabályai szerint élni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok kedves ismerőssel, baráttal találkozik a nap folyamán. Szerelmével különleges estét terveznek. Talán vacsorázni mennek vagy egy romantikus sétára.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Párja szokatlan hét végi tervvel állhat elő. Hagyja magát elcsábítani, jobban fogja magát érezni, mint gondolná. Próbáljon meg lazítani.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Csökkent a lendülete, de ennek is megvan a haszna. Végre pihenhet. Párjával otthon vagy a barátaik társaságában tölthetik a napot.


Halak: II. 19. - III. 20.
A hétvégét csendesen, szerettei körében tölti, de most pontosan erre van szüksége. Családja lelkileg is támogatja, éppúgy mint gyakorlati kérdésekben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: