2019-02-03 07:50:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma semmi sem tudja önt fékezni

Napi horoszkóp feburár 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma semmi sem tudja önt fékezni, mert a Hold a Vízöntő jegyébe készül átlépni. Az unalmat nem fogja tudni elviselni. Jól kellene éreznie magát. Délután menjen ki a szabadba mozogjon egy kicsit.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Kihívásokkal kerülhet szembe, némelyiket csak magának köszönheti... Ne túlozzon el semmit! A kevesebb többet jelent most. Akár szaunázni is mehet, mert ezzel erősítheti az immunrendszerét, és a bőre is szebb lesz tőle.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold készül belépni a Vízöntő jegyébe. Ma bármire vállalkozhat, hiszen tele van tettvággyal. Vonzza a természet, egy hosszú túra.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr és a Szaturnusz által sok minden világossá válhat az ön számára. Ennek pozitív hatása lesz érdekeltségeire, és új felismerésre jut.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Energiájával nagyon meglepi a környezetét, talán túl sokat is követel tőlük, ez ellenállást válthat ki másokból. Inkább menjen sportolni.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Délelőtt még a Bak jegyében jár a Hold. A mozgás és a sport most különösen könnyen megy önnek, így fáradság nélkül fokozhatja jó testi és szellemi közérzetét. Pontosan tudja, hogyan kell másokat rábeszélni arra, hogy meg legyen a munka. Este egyik barátjának tanácsra van szüksége, és ön azonnal segít neki.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma már a Vízöntő jegyébe lép. Ha csak otthon üldögél tétlenül, eljátssza a lehetőségeit. Menjen ki az emberek közé. Biztosan felfigyel valaki önre.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold átlép a Vízöntő jegyébe. Aludjon sokat, reggelizzen kényelmesen és kiadósan. Nem kellene magát szemrehányásokkal és kételkedésekkel stresszelnie. Terelje el erről a figyelmet, sportoljon.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szüksége van más emberek társaságára, élénk eszmecserére Ez lendületben tartja. Látogasson el egy múzeumba, nézzen meg egy kiállítást.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma sajnos több ingerült és agresszív emberrel kell találkoznia, még egy kellemetlen hang is felbosszanthatja. Legjobb, ha a nyilvános rendezvényeket kerüli. Olyan emberek társaságát keresse, akikben van elég humor.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy valóban jó nap áll ön előtt, és sok olyan élmény vár önre, ami jó szórakozást jelent az ön számára. A fizikai munka jót fog tenni, mert így szabaddá teszi a gondolatait.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma kissé ingerültté válhat. A legkisebb nézeteltérés is kibillentheti a nyugalmából. Minden esetre gyors lesz, és még másoknak is tud segíteni. Este újra nyugodtabbá válhat, és egy lazító fürdővel minden bosszúságot lerázhat magáról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: