2018-08-17 06:17:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma ön romantikus hangulatban van

Napi horoszkóp augusztus 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma ön romantikus hangulatban van, gyengéd és idealisztikus a szerelemben, olyannyira szüksége lehet ma a társkapcsolatra, hogy magányosan nem is tudja kiteljesíteni képességeit. Ma gondtalanul szórja a pénzt, csakhogy kedvese kedvében járjon.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai napon az intellektusa valamilyen formában felragyog, ennek eredményeként jelentős fejlődést ér el, hiszen értelme fogékonnyá válik az új, jelentőségteljes gondolatok, nézetek iránt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A hátráló Merkúr miatt még mindig szüksége van az óvatosságra, nehogy a tapintatlanság, a meggondolatlanul kimondott szavak vagy a szemtelenség problémát okozzon, különösen családon belül. A könnyen előforduló idegesség miatt, egy kis plusz pihenés, vagy relaxáció regeneráló hatású lehet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold és a Jupiter együtt állásban az ön ötödik sorsterülete felett vonul áll, ez önt lelkesedéssel és derűlátással ruházza fel. Kreatív képessége megnövekedhet a mai napon, lelkesedése és optimizmusa féktelenné válhat és kockáztatni is hajlamos. Ezzel nincsen semmi baj, ha megfontoltan teszi.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma ön körül a családi légkör derűs, gyerekeivel megértő, családja iránt érzelmei ma kissé érzelgőssé válhatnak. Távol áll öntől az anyagiasság, ám ha mindenképpen be akarja fektetni pénzét, akkor azt legjobb, ha háza értékét növelő bővítéssel, fokozott biztosítással teszi, ez a legkedvezőbb megoldás.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön ma a legnagyobb lelkesedéssel vállalja az intellektuális kihívásokat, fontos önnek, hogy eszmecserét folytasson, de sajnos az is, hogy véleményét másokra erőltesse. Tegyen le erről a szándékáról, mert nem fog menni, és így ön elégedetlen marad.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön ma erős ösztönzést érez a pénzszerzésre, általában ebben sikere is van. Ha a pénzét kockáztatja, inkább nyer, mint veszít. Cselekedjen azonban óvatosan, mert optimista rohamában a kelleténél többet fektet be.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön ma nagyon elfogadó oldaláról mutatkozik be, de azért azt tudjuk, hogy ön a zodiákus legbizalmatlanabb jegye… Semmit ne vegyen ma készpénznek, mert holnap már ugyanolyan kételkedő lesz, mint szokott lenni, ez csak a Hold jóindulatú hatása a mai napra.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma, mint legtöbbször, életszemlélete filozofikus, elméje ragyogóan működik. Önön múlik, hogy ne merüljön el tulajdon kis világába a valóságos helyett, hiszen képességei kiemelkedőek, ezekkel gyakorlatiasan is élhetne.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Önnek természetes hajlama van, hogy másokat nagy erőfeszítésre késztessen, a dolgok pedig a kitűzött célok felé haladnak fáradtságos munkája nyomán. Ma is könnyen inspirál másokat, beosztottjai pedig szívesen dolgoznak az ön keze alá.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most nagyon pozitív az életszemlélete. A tudás megszerzése nagyon fontos önnek, hogy kiteljesedjék, a tanulás állandó lehetőségét kell biztosítania. Ma lesz erre alkalma.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Jupiter rengeteg befektetési lehetőséget kínál önnek a mai napon, önön múlik, hogy ragyogó üzleti érzékét mibe fekteti be. Az este ezenkívül még gazdag és túláradó szerelmet biztosít az ön számára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: