2019-12-17 08:06:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma anyagilag óriási szerencse érheti

Napi horoszkóp december 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma anyagilag óriási szerencse érheti, ugyanis a pénzügyi természetű sorsterületein kialakult egy „királyi trigon”, ez önt rengeteg pénzhez segíti. Persze ezt nem érdemtelenül kapja, most értek be eddigi munkái.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A föld-jegyekben létrejött nagytrigon váratlan szerencsével lepheti meg önt, szerelmi és jogi természetű ügyeiben. Nagy előnyök és romantikus pillanatok várhatnak önre, új választottjában nem csalódik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold, a Jupiter és az Uránusz között kialakult szerencsés fényszögállás a családi életében, valamint a közösen kezelt pénzügyeket érintően nyújt önnek óriási lehetőséget.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai napon létrejött nagy trigon az ön kapcsolati rendszerét segíti, lehet ez partneri, testvéri vagy csoportbéli. Használja ki a mai segítő konstellációt, kapcsolatai minőségi javuláson esnek keresztül.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai konstelláció a különben is pompás anyagi helyzetét fogja javítani. Sikeres üzleteket köthet, termékeire új forgalmazókat talál, munkatársai kiváló hangulatot teremtenek, nagy a munkahelyi összhang.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön ma ragyogóan néz ki, a környezetében lévő összes ellenkező neműre nagy hatással van. Ha független, akkor most szerelmi élete beindulhat. Ha van társa, akkor élik a boldog hétköznapokat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Önt ez az anyagias természetű nagytrigon, amely az égen kialakult titkos, jól felépített, jól kihasznált pénzügyi lehetőségekhez segíti. Olyan pénzügyi támogatásban is része lehet, melyről álmodni sem mert volna.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön ma kapcsolati tőkéjét kamatoztathatja, terve megvalósításához rengeteg ember tud mozgósítani, bárkit maga mellé tud állítani, mert nem öncélú, hanem mások boldogságáért vagy a többiek eredményességéért dolgozik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Önnek ma a kisujját sem kell nyújtani ahhoz, hogy pénzt vonzzon magához, ha terve megvalósításához hitelre van szüksége, azt is megkapja.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A föld-elemben elhelyezkedő planéták most az ön kedvében járnak, remek szerződéseket, társulásokat biztosít önnek, olyan sikereket ér el, amelyre mindig is vágyott. Ráadásul nem száll el az egója a sikerei láttán, hanem inkább megbecsüli azokat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Családi kapcsolatait erősítő, szerelmi köteléket létrehozó bolygóállások teszik széppé a napját. Ha vannak gyermekei, a velük szervezett program is tökéletesen sikerül.


Halak: II. 19. - III. 20.

Tanulmányokban, rövid utazásokban, reklámozásban, promóciókban, pályázatok megírásában segíthet önt a mai konstelláció. Üzleti ajánlatot is kaphat, melyet érdemes lenne elfogadni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: