2020-04-22 07:56:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Különös lehetőséggel kecsegtetik, amely könnyű, gyors meggazdagodást ígér

Napi horoszkóp április 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Különös lehetőséggel kecsegtetik, amely könnyű, gyors meggazdagodást ígér. Legyen nagyon éber, ne dőljön be mindenféle csábításnak. Vigyázzon arra, amije van.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Barátja vagy szerelme ma nagyon felbosszantja. Ne engedje, hogy a rosszkedv uralkodjon el önön. Legyen bizakodó és ha már jobb hangulatban van, próbálja meg inkább ezt továbbadni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai napon lelkesebb a megszokottnál, nyugtalanság és kalandvágy tapasztalható önnél. Lehet, hogy kedvet érez valamilyen tanfolyamhoz, akár online felületen is, belekezdeni, de a szándékát és az ötletét tartsa meg magának egyelőre.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Anyagi nehézségei támadhatnak, de most nem várhat segítséget másoktól. Jobb, ha egyedül lát gondjai megoldásához. Nincs hozzászokva, hogy alulmaradjon.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Rengeteg energiája van, melyet a kapcsolatok területén fog felhasználni. Mivel a Marsnak csak jó fényszöge van, ez lehet szoros együttműködés egy ügyfelével, vagy az is elképzelhető, hogy egy közös célért küzd a partnerével együtt, nagy egyetértésben.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Annyi munkát végez el egy óra alatt, amennyit mások egész héten sem képesek elvégezni, köszönhető ez a szorgalmának, kiváló rendszerező képességének. Lehet, hogy valamire nem akar gondolni és az energiáit most a munkába transzformálja.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nagyon kreatív megoldásokat talál, mind a hivatása, mind a magánélete területén. Szerelmi élete is felforrósodik, vágyakkal teli estét tölthet el kedvesével. Most hajlandó mindenben a párja kedvében járni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most ahhoz érez kedvet, hogy a lakása, vagy a háza körül rendet tegyen. Az is lehet, hogy otthon apróbb javításokat kell elvégeznie. Szeretné szebbé tenni lakását, új függönyöket, vagy szőnyeget rendel, a virágokat is átülteti.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma rengeteg ötlete támad, és ezt megfelelően csomagolva el is mondhatja másoknak, de most kicsit provokatívabb a stílusa, erre jó lesz vigyázni. Türelmetlensége egyéb impulzív viselkedésbe is belerángathatja, gépek kezelése, vagy autóvezetés közben vigyázzon magára.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A „nehezített pálya” ellenére tető alá hozhat egy jó üzletet. Hitelfelvételre viszont nem alkalmas ez az időszak, még a legjobb barátjától se kérjen kölcsön, bármilyen jó üzleti lehetőséget is talált.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Fontos ügyben kell ma határoznia. Egy megbízást ajánlanak, amire titokban már régóta számított is. Kérjen gondolkodási időt, jobb, ha még alszik rá.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nehezen indul napja. Félreértés, csalódás van láthatáron, ami ellen egyedül ön tehet. Ha őszintén a dolgok mélyére néz, látni fogja, hogy rendezni képes ügyeit. Partnerére figyeljen jobban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: