2019-11-08 08:18:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Könnyen lehet, hogy heves kirohanásokkal vezeti le feszültségét

Napi horoszkóp november 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold belépett ma az ön első sorsterületére, ez az érvényesülés, a tetterő és a bátorság ideje. Ma nem riad vissza az új feladatoktól. Meg akarja a mutatni, mire képes, teljes erővel készen áll az új feladatok megoldására. Mindemellett könnyen dühbe gurul, most izzik a levegő a társkapcsolatában, mert könnyen lehet, hogy heves kirohanásokkal vezeti le feszültségét.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma ön lágyszívű és közösségi érzelmű, keresi az élvezeteket és felébred önben az érzékiség. Ha ma pénzügyekkel foglalkozik, akkor új ötleteket tud előszedni a tarsolyából, és minden bizonnyal sikeresek lesznek tárgyalásai.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma ön nagyon talpraesett, gyorsan vág az esze, ügyesen forgatja a szavakat, legfőképpen nyitott minden újra. Agya teljes gőzzel dolgozik, a retrográd Merkúr miatt képes sok szempontból megvilágítani az ügyeit és addig nem dönt, amíg minden szempontból nem találja optimálisnak a megoldást.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma belépett a Kos jegyébe, önben most a rivalizálási vágy erősödik, ez ösztönzőleg is hathat, de bosszúság forrása is lehet. Ilyenkor túlteng önben az energia, amit hasznára kell fordítania. Szerelem szempontjából is érdekesen alakulhat a nap, mert a szenvedély eluralkodik önön.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap a Neptunusz egy hatalmas trigont kap, amely a nyolcadik sorsterületéről érkezik, ez rengeteg pénzt jelent önnek, valamelyik vállalkozása szuper jó bevételt termel, és most van itt az elszámolások ideje. Ön igazán elégedett a haszonnal, nem is számított ekkora eredményre.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Neptunusz az ön hetedik sorsterületéről, retrográd helyzetből, dob egy kvadrátot a Napra, ön most már felszáríthatja a könnyeit, lassan véget érnek a csalódások. Ahogy időben távolodik az eseménytől, úgy látszik jobban, hogyan kell értékelnie a helyzetet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz az ön harmadik sorsterületén sikeres találkozókat, pletykapartikat, baráti beszélgetéseket és rengeteg vidám telefonbeszélgetést jelez önnek. Pénzügyei is kezdenek jól alakulni, de ne költse el előre a fizetését!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Jupiter egy támogató fényszöget kap, ez rengeteg bevételt jelent önnek, olyan sokat, hogy nincs is ideje elkölteni, ráadásul az első életterületen áthaladó retrográd Merkúr nem is engedi meg a felesleges költekezést, tehát bankszámlája busásan növekedhet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön első sorsterületén áthaladó Jupitert a Mars kiválóan fényszögeli, az ön cseppet sem sérült önbizalma, az egekben szárnyal, most nincsen olyan vállalkozás, amit ha elkezd, ne sikerrel koronázná művét. Rajta hát, kezdjen bele új vállalkozásba és tegye le jövője alapjait!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kiváló időszak lehetne a befelé tekintésre, és az önvizsgálatot tartó belső folyamatokra, azaz a belső munkára önmagunkkal. Természetesen erre önnek is szüksége van, mindazonáltal ne vigye túlzásba a méricskélést, mert ön anélkül is hajlamos önmagát szigorúbban megítélni, mint másokat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A karrier sorsterületén átvonuló Nap kiválóan fényszögelt, ön most hatalmas eredményeket érhet el hivatásában, nem ritka, hogy egy ilyen konstellációval, legmerészebb álmai is teljesülnek. Ön egy külön kis csoportnak a vezetője lehet, melyet teljesen az ön irányítására bíznak.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Vénusszal egy hatalmas trigont alkot. Lehetőséget nyújt önnek arra, hogy ezt a napot kizárólag saját kényeztetésére használja. Javasolt a szépségápolás, talpmasszírozás, melegvizes fürdő.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: