2018-07-19 05:25:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kezében tartja az irányítást

Napi horoszkóp július 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Magabiztos és a kezében tartja az irányítást. Az elmúlt időszakban önismerete sokat fejlődött, ez pedig egy újfajta önbizalmat ad önnek. Érzi, hogy a sikereiért keményen megdolgozott.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma hajlamos csak a szépet meglátni mindenben és hálás mindenért. Könnyedén alkalmazkodik másokhoz, ez pedig harmonikussá teszi ön körül a légkört.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Derekasan tárgyal és vitázik, ügyesen megtalálja a hangot beszédpartnerével és könnyedén győz meg másokat. Jelentős időszak ez a mostani, minden döntése nagy befolyással van az élete valamennyi eseményére.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön ma ösztönösen keresi a lelki védettséget és a meghittséget, mert szüksége van arra, hogy érezze, valahová tartozik. Ha eddig megpróbálta ezt az érzését elrejteni, ma ellenállhatatlan erővel fog a felszínre törni, leküzdhetetlenül. Ne riadjon vissza az őszinte önvizsgálattól!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma jó lenne megbeszélni a dolgokat a sorstársakkal, akikkel valamilyen értelemben hasonló helyzetben van. Most jól tud kommunikálni érzelmi szinteken és tisztában van saját magával is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Csendes, eseménytelen napra számíthat- Jó alkalom a befele tekintésre és önvizsgálatra, ha egyedül nem megy, beszélje meg a dolgot valakivel. Kipróbálhatna valamilyen meditációs technikát is, de a monoton mozgásformák, mint például az úszás, vagy a kocogás is különösen jót tesznek ma önnek.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Felfokozott érzelmei miatt most konfliktusokba keveredhet, könnyen kijön a sodrából. Ha nem vigyáz, utólag megbánhatja a szavait és a vagdalkozásait.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold és a Plútó közötti kedvezőtlen fényszög miatt ma konfliktusok várhatók közeli kapcsolataiban, valamelyikük féltékeny lehet, vagy túlzottan birtokló, esetleg manipulatív. Miután lehiggadtak, beszéljék meg a dolgot.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Habár ön szereti azt hinni, hogy birtokában van az igazságnak, valójában ön is az (elő)ítéletei rabja. Érdekes tapasztalatokban, beszélgetésekben lehet ma része, amelyek megvilágítják ezt ön előtt. Tartózkodjon az értelmetlen féltékenykedéstől vagy a túlzottan birtokló magatartástól.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma feszültségek támadhatnak kapcsolataiban, különösen házastársával, szakmai és magánéleti összeütközések miatt. Próbáljon meg visszavonulót fújni, ne adjon teret az értelmetlen veszekedéseknek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Befektetésre nézve kedvezőnek ígérkezik a mai nap, különösen művészetek vagy a szépségipar területén. Főleg társasági életre való nap a mai, a sors összehozhatja valakivel, aki a jövőben a segítségére lesz.


Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap jótékonyan hat pénzügyeire nézve, főleg a gyógyászat vagy külföldi vonatkozású ügyekben. Ha peres ügyei is vannak, kedvezően alakulnak a dolgok, valószínűleg az ön javára fognak dönteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: