2019-10-06 07:22:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kerülje el a nagy költekezést, amennyiben lehet

Napi horoszkóp október 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz a párkapcsolat sorsterületén fényszöget alkot a Holddal, kapcsolatai egészen addig jól mehetnek, amíg ön nem válik birtoklóvá. Kerülje el a nagy költekezést, amennyiben lehet, mert pénzkezelése most kissé felszínes lehet.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz-Hold fényszög, most önt a kapcsolatok keresésére biztatja, és kedvező hatással van az új kapcsolatok kiépítésére. Ez a konstelláció utalhat boldog társasági eseményekre.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr szembenállást képez az Uránusszal, ez felgyorsítja az elméjét, egy picit hektikus üzemmódban feszültnek és szétszórtnak érezheti magát. Az olyan feladatok elvégzésére nem alkalmas ez a nap, melyek nagy türelmet igényelnek.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája a Hold fényszöget alkot a Vénusszal, ez megkönnyíti a környezetével szembeni viszonyát. Alkalmas a mai nap ismerkedésre, randizásra, vagy csak egyszerűen arra, hogy barátaival elmenjen egy kicsit szórakozni, lehet, hogy egy kicsit bőkezűen bánik a pénzzel.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ez a vasárnap valószínűleg munkával telik az ön számára, annyira felhalmozódott a tennivalója, hogy most nem engedhet meg magának egy szabadnapot. Természetesen nincs ettől feldobott állapotban és családja sem megértő most önnel szemben.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr-Uránusz oppozíció a mai napon kissé feszültté teheti önt, nem alkalmas olyan munkavégzésére, amely nagy figyelmet igényel. Ellenben minden olyan terület, amely új felfedezésekkel jár, most nagyon rabul ejtik önt, találkozhat új izgalmas emberekkel, akik kihívást jelentenek önnek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr-Uránusz szembenállás most az ön második sorsterületén okoz némi kuszaságot, valószínűleg megvásárol valami drága holmit, majd rájön, hogy éppen semmi szüksége sincs rá. Most haragszik magára, hogy feleslegesen elköltött ilyen sok pénzt.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A harmadik sorsterületén átvonuló Hold-Plútó konjunkció most arra ösztönözheti, hogy környezetével szorosabb összefonódásba kerüljön, szeretné tisztázni az eddig félreértett helyzetet. Ez a konstelláció segít minden helyzetet kielemezni és tiszta vizet önteni a pohárba.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold-Plútó együttállás most az ön második sorsterületén vonul át, kiadásai most nagy lendületet kaphat. Valószínűleg sokba kerülhet ez a hétvégéje, vagy családon belül nézeteltérései vannak a pénzkezelés körül, lehet, hogy partnere kifogásolja az ön kissé pazarló természetét.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön első sorsterületén átvonuló Hold-Plútó konjunkció féltékenységi rohamokra utal. Önnek általában hatalmas az önuralma, ma mégis hatalmi harcokba bonyolódhat. Jobb, ha félrevonul és átgondolja, hogy hogyan tudná helyreállítani, a most nem éppen idillikus kapcsolatát.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napot visszavonultságban töltené a legszívesebben, ugyanis három planéta is a tizenkettedik sorsterületén vonul át. Vannak néha ilyen napok, melyeket jobb, ha magányosan töltünk, miután lehiggadt, újra a régi természete jön elő.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ezt a napot a barátaival töltheti, és sikerül velük kibeszélni azokat a dolgokat, melyek mostanában önt felzaklatták. Az ilyen baráti beszélgetések mindig jól jönnek, amikor előjön az ön felfokozott érzelmi természete, természetesen ön is nyújthat lelki támaszt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: