2019-06-12 05:00:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Keresse fel régi barátait, ismerőseit

Napi horoszkóp június 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön hetedik sorsterületén áthaladó Hold kellemes fényszöget zár be a Jupiterrel. Ma önt megfelelő önbizalom tölti el, szeretne adni és kapni is érzelmi szinten. Ez a tranzit arra biztatja, hogy keresse fel régi barátait, ismerőseit!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap az ön második sorsterületén halad át kellemes sugárzásokat kapva a Holdtól. Ön most roppant gyakorlatias gondolkodású és bármiben meglátja az üzleti lehetőséget, használja ki ezt a napot!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Érzelmei a mai napon igen elmélyültek lehetnek, bensőséges kapcsolatra vágyik másokkal. Ugyanakkor közszereplésre is alkalma nyílhat, amiben sikerre számíthat, köszönheti ezt a Nap és Hold közötti kedvező állásnak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön negyedik sorsterületén halad át. Ez arra biztatja önt, hogy gyűjtse maga köré családtagjait, töltse velük az időt! Remek élményekben lesz részük.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Hold kedvező fényszögeltsége miatt ma a hangsúly az otthonra tevődik át, rendezheti családi vagy személyes ügyeit. Hasznosan töltheti az időt a lakásában, annak csinosítására vagy a konyhában való munkára kellene az energiáit áldoznia.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma az ön második sorsterületén halad át. Ön nagyobb biztonságra vágyik, lehet, hogy felkeresi egy pénzügyi tanácsadó ismerősét és megbeszéli vele, hogyan hasznosíthatná szorgalmasan megtakarított pénzét.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma az ön napjegyén halad keresztül, ez alkalmassá teszi arra, hogy nagyobb figyelmet szenteljen a külvilágnak és jobban ápolja személyes kapcsolatait. Az új ismeretségek is szerencsés csillagzat alatt állnak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars és a Hold közötti feszítő fényszög nagyobb türelemre és belátásra inti önt, főleg ha gyerekekkel foglalkozik. Néhány esetben azonban túlzásba viheti a panaszkodást vagy a sértegetést, jobb ha megnyugvást keres, és nem bosszantja környezetét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma ajánlatos elkerülni az elhamarkodott cselekvést, vagy a részletek elhanyagolását, legyen szó szerződésről vagy akármilyen aktuális munkáról. Ha képes apróbb részfeladatokkal is megbirkózni, sokra viheti a mai napon.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold és a Szaturnusz közötti kapcsolat miatt ön hajlamos ma kissé sötéten látni, értékelni a dolgokat. Ne vergődjön ebben az állapotban, kilátásai pillanatnyilag komorak, de hamarosan kiderül ön felett az ég.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Közérzete jó, ajánlatos ma valamilyen fizikailag megterhelő munkát végezni, lehetőleg szabadban. Útra is kelhet a mai napon, ami szélesíteni fogja látókörét, ismereteit, mind fizikai, mind szellemi értelemben.


Halak: II. 19. - III. 20.

Keresse az új tapasztalatokat, amelyek segítik személyes fejlődését. Önbizalma adott és remek humorérzékével egyensúlyt teremt a környezetében.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: