2018-10-16 04:26:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kellemes napra számíthat

Napi horoszkóp október 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kellemes napra számíthat, feltéve hogy a forrófejűségével nem épp ön az, aki elrontja a hangulatot… Nem kell minden provokációra megfelelnie, jobb a békesség!


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr és a Vénusz támadja a Bika jegyét a Skorpió jegyéből. Váratlan akadályok adódhatnak ma, amelyek keresztül húzhatják a számításait. Lassítson, ez ma a legfontosabb!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars a Vízöntő jegyében áll, nagyon meggyőző lesz a fellépése. Ha valamit keresztül akar vinni, akkor az ma csodálatosan fog sikerülni. Igazán jó kezdete van a napnak. Ami máskor nehézségeket okoz, az most játszi könnyedséggel megoldhatóvá válik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma sokkal több mindent tud elintézni, mint máskor. Ha kreatív munkát végez, rengeteg érdekes, elsőre talán kissé bizarr ötlete támadhat – ne vesse el rögtön őket, néhányuk később hasznosnak bizonyulhat!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Kellemes híreket kaphat ma, amelyek bearanyozzák a délelőttjét. A bolygók külföldi munka lehetőségét jelzik. A döntéssel várnia kellene még egy hónapot.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Hivatásában egy pozitív fordulat várható. Ha eddig beosztottként dolgozott, most irányító szerepet bízhatnak önre. Fedezze fel végre az önben rejlő erőt, és éljen a lehetőséggel – később megbánja, ha nem így tesz!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Rendkívül energikus lesz: ha nincs ön előtt akadály, most nem őrlődik, mint máskor szokott, hanem a lehetőségek mérlegelése után határozottan a tettek mezejére lép. Az is lehetséges, hogy látszólag véletlenül olyan emberek tűnnek fel az életében, akikhez hamarosan szoros barátság fogja fűzni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter még mindig a Skorpió jegyében áll. Sok jel mutat arra, hogy lassan, de biztosan teljesül egy kívánsága, és szerencsés véletlenek fogják segíteni ebben. Szeretetreméltóságával tud ma előre jutni, keménységgel és határozottsággal nem!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A munkája rengeteg feladatot adhat ebben ma, és a következő napokban is. Akár a teljes átalakulás is lehetséges ezen az életterületen – tűnjön bármilyen negatívnak is, ami történik, higgye el, a végeredmény önre nézve kedvező lesz!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Kedvez a hét a tanulmányokkal kapcsolatos tevékenységeknek. Lehet, hogy végre megtalálja azt a képzést vagy oktatót, ahol vagy akitől elsajátíthatja azt, amiről tudja, hogy hosszú távon akár a hivatásává is válhat?


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a személyisége legpozitívabb vonásai kerülnek előtérbe a héten. Kedvességének, nyugodtságának és korrekt hozzáállásának köszönhetően sikereket ér el a munkahelyén és a magánéletben egyaránt.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz és a Jupiter is a Skorpió jegyében áll, így szerencsésnek ígérkezik ez a nap. Minden, amihez ma hozzá kezd, szerencsésen alakul. Ma nyugodtan kockáztathat egy kicsivel többet is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: