2019-03-05 05:19:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Jobban kellene figyelnie a pénzügyeire

Napi horoszkóp március 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Fogyó Hold van a Halak jegyében. Ez meglehetősen enerválttá és dekoncentrálttá teszi. Jobban kellene figyelnie a pénzügyeire. Megfeledkezhet egy csekkről, vagy más fontos befizetni valóról.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Fogyó Hold van a Halak jegyében. Ez meglehetősen enerválttá és dekoncentrálttá teszi. Jobban kellene figyelnie a pénzügyeire. Megfeledkezhet egy csekkről, vagy más fontos befizetni valóról.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr hátráló mozgásba kezd a mai napon, ami sok várakozást, kését, bonyodalmat jelez, elsősorban a munka frontján. Egy fontos utalás, pénzügyi tranzakció is meghiúsulhat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halak jegyében jár. Ma úgy érezheti, nem bírja tovább a hajtást, túl sokat követel öntől a család és a munkahely. Talán ideje volna egy tisztázó beszélgetésnek a társával. Jobban meg kellene osztaniuk a terheiket, ha továbbra is békességben akarnak élni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Vigyázzon, ma a szokásosnál is temperamentumosabb lehet. Alighanem sikerül is megbántania valakit, ha túlságosan kihozzák a sodrából. A legjobb, ha néha lakatot tesz a szájára.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr ma hátrálni kezd, ez sajnos sok akadályt gördít az ön útjába is. Ne írjon ma alá szerződéseket, a hosszú távú tervek megvalósításával is várnia kellene. Ahelyett, hogy kockázatos üzletekbe vágna, vigyázzon inkább jobban a megtakarításaira. És a házát semmiképp ne tegye kockára.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Üzleti ügyeiben, vagy a munkahelyén adódhatnak gondok; pedig a szerződések révén mindkét fél megismerhette a kötelességeit, most ne csodálkozzon senki! Képviselje továbbra is a saját érdekeit!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ötleteinek megvalósítása sokkal tovább fog tartani, mintsem gondolta volna, de hosszabb távon tetemes mennyiségű munkát és időt takaríthat meg. Így több ideje marad elképzeléseinek a pontos kidolgozására.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szorult helyzetbe kerülhet. A munkahelyén fordulat következhet be, és nem tudja majd, hogy örülnie kellene neki, vagy félnie tőle. Ma nem lesz könnyű dolga, sem a karrierjét érintő kérdésekben, sem a szívügyekben.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr ma megkezdi hátráló mozgását. Rengeteg az elintézetlen ügye, és ez az érzés szinte gúzsba köti minden tetterejét. Koncentráljon a legfontosabbra. Baráti, testvéri segítségre is számíthat. Sőt, a szomszédjai közül is akad valaki, akitől segítséget várhat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Annyi a teendője, ráadásul annyi információval bombázzák ma, hogy estére már azt sem tudja majd, hogy hol áll a feje. Pedig akkor kellene még rendeznie a dolgait. Mielőtt nekiáll, lazítson legalább egy séta erejéig.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön jegyében van, ez segítheti, ám a Merkúr hátrálása önre is jelentős terhet ró. Előfordulhat, hogy többet idegeskedik ebben az időszakban. Tudatosan törekedjen a rendszeres lazításra, és próbáljon kellemes dolgokra koncentrálni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: