2019-11-16 08:10:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Igyekezzen egy kicsit türelmesebbnek lenni partnerével

Napi horoszkóp november 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma valószínűleg eléggé követelőző a partnerével szemben, mert a Mars a hetedik sorsterületén jár. Igyekezzen egy kicsit türelmesebbnek lenni, mert hangos szóváltás lehet a dologból.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz még mindig kedvezőtlen fényszöget kap a Neptunusztól. Kicsit magányosnak érzi magát, viszont ha szerelme segít önnek valamiben, azt most ezerszeresen is megjutalmazza. Vigyázzon, ne szórja el a pénzét értelmetlenül!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A retrográd Merkúr miatt ön most a részleteknek túl sok figyelmet szentel. Ne tegye, mert ígycsak rengeteg időt veszteget el, és semmire sem jut.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Víz-jegyekben elhelyezkedő trigon jó hangulatot varázsol ön köré. Ez az ön számára egy nagyon kedvező nap, akár még sorsjegyet is vehet, sőt egy üzleti lehetőségben a szerencse is segíti.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold és a Szaturnusz szembenállást alkot, ilyenkor ön józanabbá és tárgyilagosabbá válhat. Nagy érzelmi felindulások aligha várhatók, hűvös tárgyilagosság jellemzi a mai napon. Nagyon ideális idő arra, hogy hosszú távú tervek átgondolásával foglalkozzon, például a házépítés, renoválás vagy átépítés kérdésével.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma extra adag törődésre van szüksége, mert kissé borús hangulatban van. Bár szüksége van erre a figyelemre, ne állítson túlzott követelményeket a partnere elé, és ne sértődjön meg rá, ha nem tud azonnal alkalmazkodni a hangulatához.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Arra törekszik, hogy elsimítsa a nehézségeket a kapcsolatán belül. Ez most nem fog menni, de nem az ön hibája. Várjon még egy-két napot a konfliktusok tisztázásával.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bolygók nem jeleznek túl fényes hangulatot, de ez ellen sokat tehet, például jó lenne, ha körbe venné magát barátokkal. Estére szervezzenek valamilyen közös programot!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma igencsak rátör önre a mehetnék, és nehezen viseli, ami szokványos vagy unalmas. Ne álljon ellen ennek a késztetésnek, menjen el egy kicsit szórakozni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Nap oppozícióba kerül a Szaturnusszal, ez egyike azoknak a napoknak, amikor legszívesebben meglógna a feladatok elől, mert úgy érzi, agyonnyomja a kötelesség súlya. Dilemmába keveredhet, vajon mennyit kell magából adni, és az energia szintje is padlóra kerülhet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma ön fittyet hány a konvenciókra, és előre tekint, keresi az új megoldási lehetőségeket. Érdekes emberekkel ismerkedhet meg este, az egyik találkozásból még szerelem is lehet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a Víz elemben létrejött trigon segíti önt. Pontosan tudja, hogy a jó kapcsolat alapja a bizalom, és kedvese értékeli az ön feltétel nélküli odaadását. Egy csodás estét töltenek ma együtt, lélektől lélekig érő beszélgetéssel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: