2020-06-07 07:48:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Igazán szellemes és eredeti meglátásai vannak

Napi horoszkóp június 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Örül, hogy ma nagy társaságban elmondhatja a véleményét, most különösen értékesnek találja az eszmecseréket. Igazán szellemes és eredeti meglátásai vannak.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Önnek a pénzügyi biztonság nagyon fontos, és ezt nem nagyon érezte mostanában saját maga körül, így most az egyszerűbb dolgokat is tudja értékelni. Nagyra értékeli a finom ételeket, és azokat a dolgokat melyek kényelmesebbé teszik életét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön tisztában van azzal, hogy nagy hatást gyakorol környezetében az ellenkező neműekre. Mostanában nagyobb figyelmet fordít megjelenésére, és kapja is az elismerést.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz elhelyezkedés a tizenkettedik sorsterületen jelentheti azt, hogy szerelmét titkolja mások előtt, vagy azt, hogy a magánélete zárt ajtók mögött folyik. Lehet az is, hogy egy korábbi szerelme keresi meg, mivel a Vénusz még mindig retrográd.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Önnek szüksége van erős baráti kapcsolatokra, ahol kibeszélhetik a problémáikat. A szokásosnál most nagyobb szüksége van a békére, ennek megfelelően viselkedjen, mert a Nap-Mars kvadrátja még hatókörön belül van, és sok feszültséget szül.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr és a Hold szembenállása azt jelzi, hogy nem igazén tudja összhangba gondolatait és érzelmeit, de azért mégis kellemesen telik el ez a nap, mert az Uránusz a két szemben álló bolygót feloldja: ilyenkor mindig a humor a megoldás.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A megszokott dolgokat most kerüli, mert meglehetősen unalmasnak tartja a mindennapos rutint, viszont bármilyen programot élvez, amely kiterjeszti látókörét. Lehet, hogy olyan helyen tartózkodik, ahol idegen emberekkel ismerkedhet meg, vagy a kulturális hátterük nagyon különböző.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Partnerével egy nagyon beszédes napot tölthetnek otthon, ha félreteszi kissé domináns viselkedését és teret enged az Uránusz-Merkúr-Hold közötti briliáns szellemi izgalmaknak, egészen bizonyos, hogy remekül érzik együtt magukat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma különös figyelmet fordít partnerére, és társaságba szeretné őt vinni. Valószínűleg hatásos lesz a befektetett energia, mert egy kedves napot töltenek együtt egy nagyobb társasággal, ahol önök nagyon boldognak mutatkoznak.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma leginkább otthon szeretne maradni, és félrevonulni a kis kuckójába, ahol barkácsolással, vagy egyéb kreatív időtöltéssel szórakozik, és ebben az alkotó munkában fel is töltődhet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Vénusz az ötödik sorsterületén tartózkodik, lehetséges, hogy egy randevú is számításba jöhet, ha független. Ha van partnere és gyermekei, akkor velük tölti ezt a napot, jókedvvel, sokat szórakozva, és a nap végén azt mondja: igen, ez egy nagyon értékes család.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kényelmes otthonába meghívhatja családtagjait, és boldogan vendégül látja őket. Ha független, akkor mindenképp érdemes kulturális programot találnia magának, most erre rendkívül nyitott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: