2019-11-06 08:24:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Hajlandó a valósággal szembenézni és felelősséget vállalni az életéért

Napi horoszkóp november 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A nyolcadik sorsterületén átutazó Napot a Szaturnusz szextillel fényszögeli, lassan halad a munkáival, de legalább megbízhatóan dolgozik. Hajlandó a valósággal szembenézni és felelősséget vállalni az életéért. A gyakorlati, szakmai kérdések kerülnek előtérbe.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a nyolcadik sorsterületen áll, kvadrátot kap a Holdtól. Két jó bolygónak a rossz fényszögétől nem kell megijedni, most inkább arról van szó, hogy bármibe is kezdjen ma, azt túlzásba viheti. Legyen mértékletesebb az élvezetekkel!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön most kicsit sebezhetőbb a szokásosnál, előfordulhatnak kisebb párkapcsolati zavarok, mert ön nem tudja, hogy döntsön, előfordulhat, hogy olyan személyt választ, akiben később csalódnia kell. Az is lehetséges, hogy az új szerelmet csak a barátság köti össze. Kerülje el a pénzügyi befektetéseket is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Önnél a Vénusz és a Hold közötti kvadrát valószínűleg emésztései zavarokat okozhat, nem ártana, ha tartana egy egynapos léböjtöt. Ha így tesz, holnapra már ismét jó lesz a közérzete.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az életében most harmónia uralkodik, a test és a szellem közötti egyensúly lehetővé teszi, hogy céltudatosabban cselekedjen. Őszintén fejezi ki magát és ennek eredményeként sikereket ér el.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hetedik sorsterületén együttáll a Hold-Neptunusz együttállás, ez bizalmatlanságot jelez a párkapcsolatában. Nem kellene így lennie, mert a Szaturnusz az ötödik sorsterületről, a Nap pedig a harmadik életterületről támogatja meg ezt a szerelmet, bízhat benne, hogy a társa hűséges önhöz és szereti.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz és a Hold közötti kvadrát felerősíti az emésztési problémákat, de lehet, hogy csak nem iszik eleget, ezért rossz a közérzete. A Neptunusz is a hatodik sorsterületen áll, ami a folyadékháztartását zavarja meg.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az első sorsterületén átvonuló Napot az ötödik sorsterületről a Neptunusz trigonnal támogatja a Halak jegyéből. Ez alighanem egy romantikus kapcsolatot hoz önnek, amit a Szaturnusz kellemes fényszöge tartóssá is tesz majd. Új kedvese romantikus és megbízható.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lehet, ma kissé költekező hangulatban van, és ezt ön nem is szokta megbánni. Nem nagy dolgokat vásárol, csak szeretné magát átadni az örömnek, és erre most a vásárlás a legkézenfekvőbb. Az evés-ivás területén is kirúghat a hámból.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kiváló nap az egészségmegőrző programok beindítására, a testgyakorlásától kezdve a táplálkozásig. Az élete javítását szolgáló változástatásokat most könnyedén be tudja illeszteni az életébe.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most könnyebben felhagyhat a dohányzással, vagy egyéb káros szenvedélyével, szokásával. Az új életmód sok örömet tartogat önnek!


Halak: II. 19. - III. 20.

Az első sorsterületén halad át a Hold-Neptunusz konjunkció, az intuíciója most rendkívül erős lehet. Néha úgy érzi, nem találja az utat… Hagyatkozzon a megérzéseire!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: