2015-05-19 08:00:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ha kockáztat, szerencséje lehet

Napi horoszkóp május 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma elég bátorságot érezhet magában, és ha kockáztat, szerencséje is lehet. Fizesse ki a tartozásait, és tegyen eleget adófizetési kötelezettségének is. Ugye tudja, hogy holnap lejár az adóbevallás határideje?

Bika: IV. 20. - V. 20.
Valami nem oda illőt találhat a bőrén, lehet ez ősz hajszál, csalánkiütés, egy furcsa ér vagy talán ennél nyugtalanítóbb dolog is – ne legyen könnyelmű, ha kell, mutassa meg egy bőrgyógyásznak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Irigylésre méltó tulajdonsága az Ikrek jegyében született embereknek, hogy akkor is tudnak dolgozni, ha közben máson gondolkodnak, és ezt a környezetükben élők észre sem veszik. Autóvezetés közben azért ne gyakorolja ezt a készségét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Plútó szemben áll a Rák jegyével. Joggal érezheti úgy, mintha a sorsát meg kellene fordítania. A ma hozott döntései az egész életére hatással lehetnek. Ne engedje senkinek, hogy sürgesse, hiszen fontos kérdésekről van szó.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha valaki, akkor ön mindig képes játszani, még idős korában is. Ha sikerül a kölyökoroszlán szemével látnia a világot, felfedezheti, hogy a mesék mindig igazat mondanak. A Jupiter kis összeg kockáztatásával is nagy nyereményhez juttathatja.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Próbáljon meg uralkodni magán, akkor is, ha érzelmekben gazdag lesz ez a nap. Ma tényleg ne csak a szívére hallgasson, gondolkodjon is egy kicsit!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nyugodtan kérje ki a környezete véleményét vagy tanácsát egy döntése előtt, mert nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy ön gondolja. Ha olyan foglalkozása van, amely a nyilvánosság előtt zajlik, valószínűleg harcokra kell számítania. Ettől függetlenül kiválóan el tud végezni minden feladatot, melyet önre bíznak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Segítenie kellene valakin, aki szorult helyzetében csakis önben bízhat. A használt ruháit adja a rászorulóknak, és ne legyen rest, ha néhány jó szóval vigasztalást nyújthat valakinek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az elmúlt napokban találkozhatott egy olyan személlyel, aki félreérthetetlenül kinyilvánította a vonzalmát ön felé. Most küzd önmagával, hogy mit tegyen. A kedvesét sem akarja megcsalni, de a kínálkozó alkalmat sem szeretné kihagyni. Ha a kísértésnek „igen” lenne a vége, számítson rá, hogy jelenlegi kedvese szívét darabokra fogja törni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Bak jegyében álló Plútó kedvezőtlenül kapcsolódik a Vénuszhoz, ez pedig jelentős anyagi kiadást vagy nehézséget is jelezhet. Óvatosan járjon el pénzügyekben, mert becsaphatják, rászedhetik. Ha még egyedülálló, ne engedje, hogy a kapcsolatkeresés megrekedjen az ábrándoknál.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Ön uralkodó bolygója, az Uránusz, kedvezően kapcsolódik a Holdhoz. Rengeteg új élményben lesz része, sok új barátot szerezhet most magának. Egy bizonyos dolog népszerűvé, közismertté teheti önt, ezért gondosan dolgozza ki az ötleteit. Üzleti vállalkozásba kezdhet, tanulmányokat készíthet, és az utazásokra is ragyogó lehetőségei nyílnak.

Halak: II. 19. - III. 20.
Uralkodó bolygója, a Neptunusz, kedvezőtlen kapcsolatban áll a Merkúrral. Előfordulhat, hogy amikor a szívére kéne hallgatnia, akkor az eszére hallgat, és amikor az eszét kéne követni, akkor a szíve után megy – ezért ma könnyen hozhat rossz döntéseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: