2020-07-12 06:22:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Gondolja meg, mire ad ki pénzt, mert a szokottnál ma sokkal bőségesebben költekezik

Napi horoszkóp július 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Gondolja meg, mire ad ki pénzt, mert a szokottnál ma sokkal bőségesebben költekezik. Persze meg is teheti, mert mostanság csak úgy ontja magából az ötleteket, melyeket meg is valósít a pénzszerzés területén.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Több energia áll a rendelkezésére, ezért ma remekül teljesít a sportban, a hobbijaiban és a szerelmi élete különösen aktív lehet. Vigyázzon, ne égesse két végén a gyertyát!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma egy kissé provokatív a beszédstílusa, amit nem biztos, hogy mindenki szó nélkül hagy, azt hiszi, csak önnek lehet igaza. Türelmetlen vagy impulzív lehet utazás közben, ezért bölcs dolog, ha kerüli a vezetést.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Most nagyon sok energia áll a rendelkezésére, amit az otthona berendezésére, javítására szeretne felhasználni. Ha nagyon nyugtalan, akkor kisebb összetűzések tarkíthatják a családi harmóniát, lehet, hogy mindent ön akar elvégezni, és nem hagy másoknak beleszólást.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma találkozhat valakivel, akivel nagyon szimpatikusak egymásnak. Ha enged időt a kapcsolat kibontakozásának, akkor ebből több is lehet, mint egyszerű ismeretség.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz önt ma nagyon vonzó, magnetikus kisugárzással ruházza fel, és ezt nyilván élvezi is. A romantikus ügyek is előtérbe kerülnek, mindenkivel kedves és együttműködő.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Különleges szerelmi kapcsolatba kerülhet a mai nap folyamán. Önt a rutin ügyek egyáltalán nem kötik le. Külföldi emberekkel, különös helyeken, vidékeken töltheti szabadidejét. Akivel most szerelmi kapcsolatba bonyolódik, egészen más kultúrából jön, mint ön.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A társadalmi tevékenységekre kedvezően hat a mai nap, a Vénusz ma önt elbűvölővé, barátságossá és szeretetteljessé teszi. Ugyan hétvége van, de akár egy csapatépítő programon is nagy esélye van egy romantikus kapcsolatot kialakítani egy kollégájával, akivel ma nagyon megtalálják a közös hangot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma különös figyelmet fordít partnerére, és ezt azonnal vissza is fogja kapni, ha bölcsen csinálja. A szoros érzelmi kapcsolatok ma feltétlenül fontosak az ön számára, ami boldogságot hoz a napjába. Általánosságban elmondható, hogy kapcsolatai simán mennek, ön most megmutatja alkalmazkodó oldalát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Előnyös társulásokat köthet, vagy partnere által jöhet rengeteg pénz a közös konyhára. A mély és intim kapcsolatai most újjáéledhetnek, és ha voltak is viták, ön most hajlandó elsimítani az intimitás és a pénzügyek miatti nézeteltéréseket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a szerelemben kreatív és gyorsan cselekvő, eszközeiben találékony, könnyen megtalálja az utat kedveséhez, hogy szórakozásra bírja. Szenvedélyes, vehemens játékossággal közelít hozzá, fáradhatatlan szerető, a bolygók is a szerelmi életét teszik hangsúlyossá.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a szokásosnál jobban igényli barátai társaságat. Ha a napot otthon tölti, le nem lehet venni a füléről a telefont. Jobb, ha találkozik velük, értékes információkat hallhat a társaságukban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: