2018-11-24 06:10:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ez lesz a hét legjobb napja!

Napi horoszkóp november 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ez lesz a hét legjobb napja! A Hold továbbra is marad az Ikrek jegyében. Arra is lesz lehetősége, hogy új ismeretségeket szerezzen. Minél több dolog történik ön körül, annál jobban érzi majd magát: csak otthon nem találja a helyét… Este ünnepelhetnek!

Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem történik semmi említésre méltó, mindvégig nyugodt és kiegyensúlyozott lesz. Így legalább nyugodtan felkészülhet egy jövő héten esedékes megmérettetésre!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Remek, lendületes napra számíthat, csak egy valamire kell figyelnie: óvakodjon a túlságosan simulékony modorú emberektől, mert azok soha nem tisztességes szándékúak. Mostanában nem is egy ilyen személy bukkant fel ön körül – mihamarabb építse le őket!

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az Ikrek jegyében áll. Most könnyen megtörténhet, hogy túl sokat vállal magára, és túlzásokba eshet. Gondoljon arra, hogy ismételten tartson szüneteket, és csak utána fogjon hozzá bármihez. A Hold ebben a jegyben nem szeret unatkozni. Nyugodtan próbáljon ki valami újat!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hiába követeli a párja, nem kell mindig mindenről részletesen beszámolnia! Másokhoz hasonlóan neki sincs köze ahhoz, hogy ön merre járt, mikor és kikkel találkozott – csak ha ezt önként közli vele.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha valami nem tetszik, adjon hangot bátran az elégedetlenségének. Ne tűrjön el mindig mindent szótlanul, csak mert fél, hogy ha bárkinek ellentmond, akkor az illető nem fogja szeretni!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy érzi, mindenki el akar érni önnél valamit. Nem szívesen keveredik vitába senkivel, ám most elkerülhetetlen, hogy alaposan megmondja a véleményét annak, akiről érzi, hogy csak kihasználná!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nem várja egyetlen komoly akadály sem, ami miatt bármi másként alakulna, mint azt eltervezte. A magánéleti válságon is szerencsésen túljutott mostanra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Ikrek jegyében áll, önnek pedig kedve lesz programokat szervezni. Ezen a hétvégén semmi sem tudja otthon tartani. Ki kell mennie a szabadba, talán még egy kisebb utazást is tehet.

Bak: XII. 22. - I. 19.

Joggal csalódott ugyan, mégsem kellene minden hidat felégetnie maga mögött! Hagyjon visszatérési lehetőséget a saját maga számára is, és annak is biztosítsa ezt, akit most épp elhagyni készül!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szerencsésnek mondhatja magát, hiszen az utóbbi időben mindent elért, amit akart. Mostanában azonban már néhány akadály is felbukkant az útjában, amit nagyon nehezen visel. Ne aggódjon, sikeresen túljut rajtuk! Ma egy beszélgetés alkalmával új ötleteket kap a helyzet megoldására.

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az Ikrek jegyében jár még, emiatt változatosságra lesz szüksége. Ne maradjon otthon a négy fal között. Találkozzon a barátaival, de a kedvesével is sok szép élményben lehet része. A Hold az Ikrek jegyében segíti önt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: