2018-11-06 05:23:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ez lesz a hét legjobb napja

Napi horoszkóp november 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr a Nyilas jegyéből egyengeti végig az ön útját a mai napon. Ez lesz a hét legjobb napja. Sehol egy él, sehol egy hegyes sarok, minden kellemes, és könnyű. Csodálatosan halad a tervezett munkáival előre. A sikerhez vezető út ma nyitva áll ön előtt. Fontolja meg jól, kinek milyen üzeneteket küld


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold délután már a Skorpió jegyében lesz. Figyelje meg mit álmodik ma. Ennek ugyanis nagy jelentősége lehet. Az álom által üzenteket csak később fogja megérteni, és még később megvalósítani. Ne menjen bele nagyobb vitákba, mert valószínűleg ön húzná a rövidebbet. Ne kockáztasson.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A legjobb hangulatban van, és szívesen segít mindenhol, ahol csak szükség van önre. Érdekes dolgokat hall majd, amelyek a hivatásában komoly jelentőséget kapnak. Ma a sporthoz is kedvet kaphat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

 

Egyedülállóként bizalmas kapcsolatot alakíthat ki egy olyan emberrel, aki mélyen érti és érzi az ön lelkét. Ha házas, helyreáll az otthoni harmónia. Pénzügyei kedvező irányt vesznek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr a Nyilas jegyében áll, és jó fényszöget vet az Oroszlán jegyére. Ez rengeteg energiát adhat önnek, sikerül behoznia mindazt, amit tegnap nem sikerült elvégeznie. Ma sok esélyt kaphat a hivatásában is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma ügyesen kell gazdálkodnia a javaival. Az égiek arra figyelmeztetik, hogy könnyen kifolyhat a pénz a kezei közül, ezért mindig csak annyit tartson magánál, amennyit muszáj! Ne hagyja, hogy ügyes kerekedők rábeszéljék a vásárlásra.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az egyik kollégája paprikás hangulatba kerül ön miatt. Gondolja végig, melyikük hibázott, és ha kell, kérjen bocsánatot! Ha utazni készül, hamar csomagoljon be, nehogy lekésse a járatot!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Munkájában, különösen, ha vállalkozó, új kihívások várják. Remek kapcsolatainak köszönhetően most komoly előnyre tehet szert a versenytársaival szemben!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter már a Nyilas jegyének küszöbe előtt áll. Mintha varázslat történne, váratlanul csodálatos lehetőségek nyílnak meg a számára. A mai megbeszéléseken nagyon meggyőző érveket tud felvonultatni. Könnyedén viszi keresztül, amit a szívén visel.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A bolygóállások támogatják az álmai megvalósítását. Egy kicsit lassan közeledik a cél felé, de ne adja fel, mert közel van ahhoz, hogy az eddigi erőfeszítéseit siker koronázza!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

 

Szerelmi élete kedvező irányt vesz a héten. A radikális lépések azonban veszélyesek, csak a másikra való odafigyelés, a türelem és a megfontolt döntések hozzák meg a kívánt eredményt!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold ma a Skorpió jegyébe lép. Szinte csak pozitív hatások érik. Mindössze arra kell ügyelnie, hogy ha ingatlan-adásvételt vagy költözést tervez, akkor legyen óvatos, mert a hét első felében nem várt nehézségek adódhatnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: