2019-12-29 08:13:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ez egy nagyszerű nap arra, hogy átgondolja jövőjével kapcsolatos terveit

Napi horoszkóp december 29-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr ma jegyet váltott, belépett az ön tizedik sorsterületére. Ez egy nagyszerű nap arra, hogy átgondolja jövőjével kapcsolatos terveit, akár otthonával kapcsolatosan vagy szakmailag. Fontos híreket kaphat, ami előnyösen befolyásolja terveit.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Mindenféle kapcsolata, régebbi vagy újabb, most haszonnal kecsegteti. Másokkal szemben tanúsított kedvessége és nagyvonalúsága másokból is hasonló reakciókat válthat ki. Lehet, hogy ez utazáson is részt vehet ma, ha mégsem, akkor is érdekes emberekkel fog találkozni.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó bolygója átlépett ma a Bak jegyébe, most ön is sokkal következetesebbé válik. Ma realitásra irányuló, komoly, illúziómentes gondolkodás jellemzi. Ha szeretne valamit véghezvinni, ma biztos nem veszíti el a vezérfonalat.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr belépett ma az ön hetedik sorsterületére, szüksége lenne partnerétől egy kis támogató párbeszédre, amit meg is kaphat, mert több planéta is itt tartózkodik. Igaz, ma partnere igen szűkszavú, de mindenben ön mellett áll.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma sokat fog kommunikálni, többnyire a saját kezdeményezésére, úgy érzi, muszáj megbeszélni valakivel a dolgokat és nagyon közlékeny lesz. Most kedvező benyomást tehet másokra, ha nem feledkezik meg néha meghallgatni a többieket.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr belépett a Bak jegyébe, ez önnek nagy segítségére lehet, mivel alapból ön is racionálisan gondolkodik. Mindenféle szellemi tevékenység előtérbe kerülhet, ön a logikus észjárása legjobb formáját mutatja.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma családi ügyek foglalkoztatják önt, érdemes átértékelni az otthoni helyzetét, és változtatásban is gondolkodhat, amennyiben az szükséges. Ma könnyebben és nyíltabban meg tudja beszélni a többiekkel bármely probléma rendezését.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr átlépett az ön harmadik sorsterületére, ahol több planéta is tartózkodik, észjárása felélénkül, igen aktívvá válik, mindenféle szellemi tevékenységhez és utazáshoz kedvező nap, de döntéseket ne hozzon, ugyanis ahhoz túl gyorsan peregnek az események.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma képes lesz az átfogó szemléletmódra és kellő előrelátással tud tervezni. Mások nézeteivel szemben is nagyobb türelmet tanúsít és szervezőkészsége is hatékonyabbá válik.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr belépett az ön jegyébe, azaz az első sorsterületére, ön még élesebben gondolkodik, mint általában, és most hajlandó magáról beszélni, így nagyobb hatással lehet környezetére. De kissé nyugtalan is lehet, kisebb utazásokat betervezhet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma jobban megérti önmagát, és tudja, hogy mit miért szeretne. Felismeri, hogy akkor viheti a legtöbbre, ha másokkal együttműködik. Kisebb utazásokat tehet, szellemi érdeklődése a szokottnál is nagyobb.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Elméje ma roppant élénk és optimizmusa határtalan, egy kis önfegyelemmel a legnehezebb problémákkal, kapcsolatokkal is megbirkózik. Remek alkalom rövidebb utazásra, beszélgetésekre baráti körben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: