2018-06-22 21:38:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Este menjen szórakozni

Napi horoszkóp június 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz az ön ötödik sorsterületén halad át, ezért ma szívesen tartózkodik szerettei körében. Remek alkalom, hogy szórakozni menjen velük este, napközben pedig végezzen valamilyen alkotói munkát, vagy látogasson meg egy galériát.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az ön hetedik sorsterületén utazik át a Jupiterrel együtt állva, ez egy kedvező nap mindenféle kapcsolatra. Jó időszak arra, hogy tisztázza az esetleges nézeteltéréseket, tegyen pontot a viták végére.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap arra készteti önt a második sorsterületén, hogy gondolkodjon el azon, milyen családi vállalkozásba fektesse a pénzét, vagy hogyan erősíthetné meg családja anyagi bázisát. Az Uránusz támogatása által ragyogó ötletei lehetnek.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön uralkodója, a Hold a Skorpió jegyében ma a belső harmóniát szinte kizárja, a legkisebb külső hatásra is fokozottan reagál. Amire egyszer feltette a lelkét, azt el nem engedi, szívesen kutat mások belső világában, de sajátjáról némán hallgat.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Vénusz ma támogatja önt. Ösztönösen szeret ott forgolódni, ahol az élet nagy sodrása folyik, remekül megválasztva a pillanatot, amikor a fellépése a leghatásosabb. Önt a tetszeni vágyás vezérli, képes környezetét ma is megbabonázni.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma ön nagy empátiával képes másokat megérteni, és együtt érzően segíteni a többieken. Ismerőseit szívesen fogadja otthonában, ahol nagyon kitesz magáért, mert ön gondos és figyelmes házigazda.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Tele van ötletekkel, hogyan tudja munkáját hatékonyabbá tenni, ezt felettesei értékelik is, nyugodtan kérvényezheti fizetése emelését. Kétségtelen, hogy jól alakulnak a dolgai.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma a Hold az ön jegyében igen ingerlékennyé teheti. Érzelmes és lobbanékony hangulatából adódóan összezördülések keletkezhetnek környezetében. Kezelje észszerűen érzelmeit és ne hívjon ki senkit maga ellen!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagy örömére szolgál, hogy a napot barátai körében töltheti, meleg és őszinte együttérzés árad most önből, ami viszonzásra is talál. Nagylelkű és adakozó kíván ma lenni embertársaihoz. Bárkit maga mellé állíthat.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap az ön hetedik sorsterületén halad át, így a valakihez tartozás igénye felerősödik, ügyelnie kell azonban arra, hogy ne rendelje magát teljesen alá társának. Egyensúlyt kell teremtenie az alkalmazkodás és a saját igényei között.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön hajlamos ma szélsőségesen cselekedni, minden bizonnyal megvalósítja céljait, csak közben agyonhajszolja magát. Jól alakulnának a dolgok, ha sikerülne megőriznie hidegvérét és türelmes tudna maradni.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nagy megelégedettséggel tölti el az a tudat, hogy komoly segítséget tud adni másoknak. Bizalmat ébreszt a többiekben, mert méltóságteljes a kisugárzása, biztos magában és teljesítményében, optimista és ez másokra is átragad.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: