2019-01-27 09:04:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Értékes felismerésekre tud jutni

Napi horoszkóp január 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Most nem sok minden történik, de erre nincs is szüksége. Ha harmóniába akar kerülni a Skorpió jegyében álló Holddal, akkor végezzen el egy meditációt. Értékes felismerésekre tud jutni.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez egy jó kezdet ahhoz, hogy elkezdje elhatározásait megvalósítani, amiket az új évre eltervezett. Engedje, hogy ma valaki úgy igazán kényeztesse. Rászolgált már erre.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma is a tegnapi kérdések fogják foglalkoztatni. Ne álljon ellen ezeknek, mert különben ötletei csak könnyen szétpattanó szappanbuborékok maradnak. A mai bolygóállások megkönnyítik önnek elhatározásainak keresztülvitelét.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll, és ez nagyon előnyös az Ön számára. Ne hagyja magát tovább feltartani, hanem érvényesítse az elképzeléseit. Az új évre tett fogadalmait is könnyebb lesz most betartania. 

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Több jó hatású bolygó is támogatja az Oroszlán jegyét. Most inkább az ésszerűség számít, ez jól van így, a hullámok gyorsan elcsitulnak. Szívesen rak rendet, és az elvégzett munka után most jól fogja érezni magát.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Izgalmasak lehetnek az új kapcsolatok, de a régi összeköttetések is különleges jelleget kapnak. Kedvesét most egy másik oldaláról ismerheti meg.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy kis változatosságra van szüksége. Hívja fel a barátait, menjen el szórakozni, sétáljon egy nagyot.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez segít önnek, hogy terveit jól tudja kivitelezni. Megadja a startjelet, hogy belefoghasson egy dologba. Kellemes dolgok kerülnek a figyelem fókuszába.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Újra kellene gondolnia a kapcsolatát a családjával, és le kellene vonnia a megfelelő következtetéseket. A délutánt töltse a természetben, mert ott a legszebb. Vegyen magához minél több friss levegőt.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A vasárnapok arra valók, hogy az ember pihenjen, lazítson. Tegyen így ön is, most valóban ki tud kapcsolódni.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Sok mindenről elgondolkodhat, és fontos felismerésre juthat. Valamit meg fog tudni változtatni az életében. Tekintsen önmagába, és döntse el, mit akar tenni! Délután tehetne egy szép sétát, kávézzon, teázzon.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Segít önnek felismerni, hogy ki őszinte önhöz, és ki nem. Ossza meg az érzéseit: félelmeit, gondjait, de örömeit is. Ma igazán boldoggá teszi, ha kiöntheti valakinek a szívét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: