2021-06-19 07:44:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Élvezd a napsütést, ami lelki értelemben is felragyog rád

Napi horoszkóp június 19-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint végre elvonultak a fellegek a fejed fölül. Élvezd a napsütést, ami lelki értelemben is felragyog rád. Az örömöt ne tartsd meg magadnak: hívd meg barátaidat egy kis csevegésre, mulatságra, táncra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Bár a szerencse melletted áll, ahhoz, hogy kamatoztatni is tudd a lehetőségeidet, ki kellene nyújtania értük a kezedet. Ma különösen segítségedre lehetnek ebben a csillagok. Mert hozzád vezetik azt az embert, aki támaszod lehet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A friss szerelmed most válaszút elé állíthat: hogyan tovább. Ha nem akarsz elköteleződni, akkor ez minden bizonnyal a kapcsolat végét is jelenti. Ha viszont te is összeköltözésre, komolyabb tervezésre vágysz, akkor boldogságot hoz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne engedd, hogy a hullámok összecsapjanak a fejed fölött. Akkor is tedd a dolgod, ha úgy érzed, reménytelen a küzdelem. Ez igaz az üzleti életben éppúgy, mint a családi kapcsolatok terén. Most azon múlik minden, mennyire hiszel benne, hogy jóra fordulnak a dolgaid.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A természetben töltött idő megnyugtat, és átvarázsol egy másik dimenzióba. Különösen a szabad ég alatt töltött este lehet rád ma ilyen varázslatos hatással. Ha képes vagy rá, hogy korán kelj (vagy hajnalban feküdj le), akkor nézd meg a napkeltét!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most visszacsempészhetsz valamit az első hónapok tüzéből régi társaddal való viszonyodba. Ha pedig eddig szingli voltál, most szelíd, de annál hűbb társra lelhetsz, talán egy idősebb, megbízhatóbb személyben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valaki megpróbál uralkodni feletted, és ez folyton folyvást veszekedéseket okoz, megmérgezi a családi életedet. Gondold végig, fontos-e, hogy örökké ellenállj. A helyzet kulcsa a te kezedben van. Játszd ki a másik próbálkozásait!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Használd ki a sors adta lehetőségeket a kapcsolataid építésére, rendbetételére, de semmiképp se akarj visszaélni vele. A kedvességed, személyisége bájad most sokakat elbűvölhet, és nincs is ebben semmi rossz. Csak ne tegyél senkinek felelőtlen ígéreteket.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jókedvű és felszabadult lehetsz a mai napon: végre visszakaphatod a régi önmagadat. Hogy ez így legyen, mindenképpen iktass be valamilyen lazító programot. Egy fürdő, egy andalgás, kellemes beszélgetés mind-mind kikapcsolódást jelent.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Vidd el a párodat valami olyan helyre, ahol eddig még nem jártatok. Az újdonságra nagy igényetek van mindkettőtöknek, és ezt sokféleképpen vissza lehet hozni a kapcsolatba. Az utazás, a kirándulás az egyik lehetőség.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem túl kedvezően indul a napod: folyton vívódsz, fő a fejed, talán még a fogad is fáj. Valamilyen döntést kellene hoznod, de úgy érzed, kutyaszorítóba kerültél. Kérj tanácsot attól, akit legjobban tisztel! Koncentrálj arra, hogy elképzeld, jóra fordul az ügy, és higgy benne, hogy teljesül!


Halak: II. 19. - III. 20.

A partnered rámenőssége most valahogy vonzóbbnak tűnik, mint máskor. A régi kapcsolat is áthangolódik, elmélyül, gyengédséggel telik meg. Alighanem erre vágytál. Töltsétek kettesben az estét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: