2013-10-15 09:54:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Elfogy a türelme

Napi horoszkóp október 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Elfogy a türelme: a főnökével folytatott vita sajnos odáig fajulhat, hogy ön felemeli a hangját. Netán még kiabálni is kezd. Nem jó, ha eleve elássa magát előtte. Inkább mérsékelje indulatait. És otthon se rúgja oldalba a macskát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap keserves lehet önnek és a barátainak. Jelentheti ez egy kapcsolat végét is, de persze nem feltétlenül. Sőt: ha ön az elvárt segítséget és odafigyelést maximálisan megadja az illetőnek, akkor minden megújulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy régóta húzódó jogi ügy végére tehet ma pontot. Igaz, a várakozásaihoz mérten talán kevésbé jól jön ki a dologból. Mégis inkább annak örüljön, hogy nem emészti tovább fel hiábavalóan ez a kellemetlenség az erőit.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jól teszi, ha tovább folytatja a tanulmányait. Amit ma esetleg még felesleges erőfeszítésnek érezhet, az holnapra kiderülhet, hogy nemcsak a szellemi, de a lelki útját is szolgálja. Tapasztalatokat szerezhet, nőhet, gyarapodhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön sziklaszilárdan áll egy magaslaton. Ez akkor is így van, ha a világ szemében nem. Ezért a nagy önbizalmáért vélhetik önről egyesek, hogy önhitt, beképzelt. Pedig jól teszi, ha tudja mit ér. De azt is, hogy mások mit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne gondolja azt, hogy mások nélkül, egyedül is mindent mindig meg tud oldani. Nagyon is szüksége van a baráti, rokoni segítségre. Ma is kérje bátran, ha nem talál más megoldást. Örömmel segítenek önnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy régi szerelmi kapcsolat ismét fellángolhat a szívében. Talán nem is ön, hanem az a bizonyos másik fél kezdi el kerülgetni azt a rég kihűlt káposztát. És talán önben sem hunyt ki még minden a régi tűzből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jól teszi, ha megszívlel ma egy tanácsot. A kedvese, vagy valamelyik üzlettársa révén juthat okos gondolatokhoz. Elsőre talán túl dölyfösnek mutatkozik, és visszautasítja. De ha meggondolta, és megcselekszi, ne feledje el megköszönni is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Folyton panaszkodik a pénzügyekre, de arra nem nagyon hajlik, hogy valamit változtasson is. A nagyobb nehézség nem is az, hogy a saját, hanem hogy a társa hozzáállásán változtasson. Kettejük közül ő a nagyobb költekező.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A házastársa megérzéseire jó ösztönnel hagyatkozhat ön is. A kettejük viszonyát meghatározza ugyanis, hogy mennyire képesek megbízni egymásban, és támaszkodni egymásra. A bizalomvesztés a házasság végével felérhet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A karácsony még igencsak messze van, de ön már is az ajándékra vonatkozó igényeivel fárasztja a családtagjait. Arról is el kellene gondolkoznia azonban, hogy ön mennyire igyekszik megfelelni nekik. Csak annyit várhat el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne kritizáljon folyton másokat! Lám, lágyszívű Halak létére ön az utóbbi időben olyan keménnyé vált, ha megítélésről van szó. Mentségére váljék, hogy ön ezt észre sem vette. De én most szóltam. Mondjon jót is, ne csak kritikát!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: